Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Санкції проти Росії залишаються

Політика 4615 переглядів

Опубліковано - 31.07.2018 10:32 | Всі новини | Версія для друку

Санкції проти Росії залишаються
Санкції проти Росії залишаються
Під час прес-конференції з італійським прем’єр-міністром Джузеппе Конте у понеділок президент США Дональд Трамп зазначив, що санкції, запроваджені проти Росії залишатимуться у такому вигляді, у якому вони є зараз.

Італійський прем’єр-міністр Джузеппе Конте заявив, що необхідно проводити з Росією діалог. «Ми відкриті до діалогу з Росією, - сказав він, - Ми не можемо обирати партнерів, з якими мати справу. Ми мусимо сісти за стіл переговорів і мати діалог з тими, хто насправді є нашими партнерами».

Хоча санкції не можуть бути зняті в одну мить, сказав Конте, італійський уряд буде спостерігати, який вплив санкції мають на бізнеси, що підтримують економічні відносини з Італією.

Також сторони обговорили будівництво Трансадріатичного газопроводу, остання ланка якого, Південний газовий коридор, транспортуватиме газ із Середньої Азії в Західну Європу.

Трамп зазначив, що Італія може бути однією з країн, які беруть участь у проектах, альтернативних російському газопроводу Нордстрім-2. «Ми вже говоримо з Європейським Союзом про будівництво від 9 до 11 портів, яке вони профінансують, і до яких ми зможемо відправляти зріджений газ, який буде потім постачатися в різні частини Європи».

Лідери двох країн провели закриту зустріч в Овальному кабінеті. Раніше Білий дім повідомив, що ці переговори були спрямовані на "співпрацю із врегулювання глобальних конфліктів та сприяння економічному процвітанню по обидва береги Атлантики".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.