Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі оприлюднили теми, які обговорять Путін і Меркель

Імперія «Совок» 4172 перегляди

Опубліковано - 17.08.2018 14:49 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі оприлюднили теми, які обговорять Путін і Меркель
У Кремлі оприлюднили теми, які обговорять Путін і Меркель
Президент Росії Владімір Путін планує обговорити з канцлеркою Німечини Анґелою Меркель «широкий спектр актуальних питань».

Про це прес-секретар Путіна Дмітрій Пєсков заявив російському державному інформаційному агентству ТАСС.

За його словами, зустріч має стати «звіркою годинників» щодо України, Сирії та американських санкцій.

«Крім того, звичайно, будуть згадані питання двосторонніх торгівельно-економічних відносин, теми реалізації великих міжнародних комерційних проектів, я маю на увазі «Північний потік - 2», та інші питання» – сказав Пєсков.

Ця заява підтверджує попереднє повідомлення офіційного представника німецького уряду Штеффена Зайберта. Він заявляв, що перемовини будуть зосереджені на поточних питаннях зовнішньої політики. Серед них: конфлікти у Сирії й Україні, а також будівництво газогону «Північний потік-2».

Газопровід «Північний потік-2», який повинен пройти дном Балтики і прокачувати природний газ з Росії до Німеччини, викликає побоювання у країн Центральної та Східної Європи, а також Сполучених Штатів.

Критики проекту в Литві, Латвії, Естонії, Польщі, США та інших країнах стверджують, що його реалізація дозволить Москві використовувати газопровід як інструмент політичного впливу в Європі.

Зустріч Меркель із президентом Росії відбудеться 18 серпня в палаці Мезеберг у Брандебурзі. У зв’язку з нею міжнародна правозахисна організація Human Rights Watch закликала Меркель скористатися нагодою і згадати про права людини під час перемовин із президентом Росії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.