Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російське посольство не довго думаючи, відповіло Держдепу в стилі СРСР часів застою

Імперія «Совок» 4057 переглядів

Опубліковано - 31.08.2018 12:32 | Всі новини | Версія для друку

Російське посольство не довго думаючи, відповіло Держдепу в стилі СРСР часів застою
Російське посольство не довго думаючи, відповіло Держдепу в стилі СРСР часів застою
Посольство Росії в США опублікувало заяву у відповідь на попередній заклик Сполучених Штатів припинити зупиняти українські судна в Азовському морі. На переконання дипломатів, зупинки українських суден росіянами цілком законні.

«Держдеп в особі офіційного представника Гезер Науерт перейнявся легітимними зупинками для перевірок судів у Азовському морі. Зупинками. Не арештами, не затриманнями. Прикметно, що з «сотень» кораблів не названо жодного (це важливо для розуміння політики подвійних стандартів). Держдеп свідомо пішов від цього. Адже тут замовчують факти українського піратства. Наприклад, захоплення траулера «Норд» українськими прикордонниками 25 березня в Азовському морі разом із командою, що складається з кримських рибалок, які не визнають себе українськими громадянами», – йдеться в повідомленні.

Також російські дипломати закинули українським правоохоронцям затримання російського танкера «Механік Погодін», який зайшов до порту Херсона 10 серпня. А Сполученим Штатам нагадали про справу Марії Бутіної, яка перебуває під вартою в США за підозрою в незаконному лобізмі.

«Закликаємо американців припинити заступатися за підопічних, що безчинствують в Азовському морі, почати предметний діалог по проблемі російських громадян в американських тюрмах», – заявили у дипломатичній службі.

Раніше Гезер Науерт як речниця Державного департаменту США закликала Росію припинити тиск на українські судна та втручання в міжнародні перевезення в Азовському морі.

У 2016 році Росія розпочала проект будівництва Керченського мосту, який пов’язує окупований український півострів Крим з півднем Росії.

Цей крок призвів до засудження та санкцій з боку українського та західних урядів.

У середині травня, після завершення будівництва автомобільної частини мосту, Росія, за повідомленнями, перемістила морські судна, включно з військовими кораблями Каспійської флотилії до Азовського моря. Москва при цьому посилалася на необхідність посилення безпеки навколо стратегічного об’єкта.

Відтоді Росія затримала понад 148 українських та іноземних торговельних кораблів і допитувала членів екіпажів та інших людей, які перебували на таких суднах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.