Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росіяни посилюють фронтові підрозділи

Війна з Росією (АТО) 3739 переглядів

Опубліковано - 4.09.2018 16:55 | Всі новини | Версія для друку

Росіяни посилюють фронтові підрозділи
Росіяни посилюють фронтові підрозділи
Командування російсько-окупаційних військ у зв’язку з вбивством ватажка бойовиків Олександра Захарченка посилює підрозділи на передовій.

Про це під час брифінгу у вівторок заявив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

"За інформацією Головного управління розвідки МОУ, командування російських окупаційних військ під виглядом забезпечення бойової готовності з’єднань і частин 1 та 2 АК ЗС РФ у зв’язку з вбивством ватажка терористичного угрупування Захарченка, суттєво посилило боєздатність передових підрозділів", - зазначив він.

Так, зокрема, мінометні та артилерійські батареї противника "приховано у нічний час доби зайняли раніше обладнані бойові позиції та провели тренування по управлінню вогнем чергових розрахунків".

"Крім того, вздовж лінії розмежування окупантами здійснено додаткове мінування ділянок місцевості та зайнято позиції новоприбулими снайперськими підрозділами", - поінформував речник Міноборони.

Разом з тим, як повідомив Гуцуляк, так звані "військовослужбовці передових підрозділів" російсько-окупаційних військ невдоволені діями командування та бояться зростання кількості втрат через встановлені додаткові міни "в авральному порядку".

"У зв’язку з цим російським командуванням особовому складу передових підрозділів інтенсивно нав’язується інформація про нібито приготування Об’єднаних сил до активізації бойових дій", - зауважив представник МОУ.

Також, за інформацією Головного управління розвідки, серед бойовиків посилено проводяться "виховні заходи" із залученням офіцерів Головного військово-політичного управління Міноборони РФ (створене 30 липня 2018 року).

Як повідомлялося раніше, в окупованому Донецьку 31 серпня під час вибуху в ресторані "Сєпар" загинув ватажок "ДНР" Олександр Захарченко.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.