Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Москві вже не приховують, що утримують окупаційні адміністрації ОРДО

Імперія «Совок» 4063 перегляди

Опубліковано - 10.10.2018 18:30 | Всі новини | Версія для друку

У Москві вже не приховують, що утримують окупаційні адміністрації ОРДО
У Москві вже не приховують, що утримують окупаційні адміністрації ОРДО
Помічник президента Росії Владіміра Путіна Владіслав Сурков пообіцяв ватажку угруповання «ДНР» Дєнісу Пушиліну «підвищення зарплат» на контрольованій бойовиками частині території Донецької області, повідомляє 10 жовтня російська державна інформагенція ТАСС.

Агенція також цитує Пушиліна, який сказав, що «отримані гарантії підтримки з боку Росії в усьому, що стосується безпеки і підвищення рівня життя громадян».

Речник Путіна Дмітрій Пєсков заявив, що «Кремль вітав би більш високий життєвий рівень на цій території», але, за повідомленням ТАСС, не уточнив, які саме рішення в гуманітарній сфері обговорювалися на зустрічі Суркова та Пушиліна.

Росія офіційно не визнає контрольовані проросійськими бойовиками частини Донецької та Луганської областей територією України – на відміну від іншої окупованої в 2014 році частини України, півострова Крим.

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської анексії Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці сепаратистів. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати хіба що російські «добровольці». За даними ООН, за час конфлікту загинули понад 10 300 людей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.