Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Пожежу на 6-му арсеналі ЗСУ повністю ліквідовано

Надзвичайна подія 7887 переглядів

Опубліковано - 11.10.2018 10:01 | Всі новини | Версія для друку

Пожежу на 6-му арсеналі ЗСУ повністю ліквідовано
Пожежу на 6-му арсеналі ЗСУ повністю ліквідовано
На технічній території 6-го Арсеналу протягом цієї ночі спостерігалося збільшення інтенсивності вибухів на 2-х майданчиках, де відбувалося тління, у зв’язку з перепадом температури вночі.

«Станом на 21-00 10 жовтня, залишаються поодинокі вибухи на двох тліючих майданчиках з періодичністю 1-2 вибухи на годину, які не несуть загрози населеним пунктам, розташованим поблизу арсеналу».

Про це з місця надзвичайної події повідомив начальник Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України полковник Олексій Чернобай. Підрозділи ЗС України спільно з ДСНС виконують заходи по ліквідації осередків задимлення та тління.

Групами розмінування здійснюється зачистка від вибухонебезпечних предметів адміністративної території, а також території поблизу арсеналу.

За його словами, підрозділами ВСП ЗС України та Національноі поліції здійснюється надійна охорона навколо технічної територіі Арсеналу. Триває повернення особового складу до розташування військової частини.

— Здійснюються заходи щодо налагодження повсякденної діяльності Арсеналу та подальшої ліквідації наслідків надзвичайної події, — повідомив полковник Олексій Чернобай.

Зазначимо, що після 5-ї ранку інтенсивність вибухів на цих майданчиках значно пішла на спад.

На території Арсеналу сьогодні зранку вже працює аеророзвідка, яка виявляє осередки тління, а авіація Державної служби надзвичайних ситуацій України скидами води гасить їх.

На технічній території працюють дев’ять пожежних танків та три інженерних машини розгородження. Щодо подальшого розвитку подій на території Арсеналу буде поінформовано додатково.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.