Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російський ГШ готує наступ на Донбасі?

Імперія «Совок» 4021 перегляд

Опубліковано - 18.10.2018 14:23 | Всі новини | Версія для друку

Російський ГШ готує наступ на Донбасі?
Російський ГШ готує наступ на Донбасі?
У Державній Думі Росії заявили, що на Донбасі “наростає військова загроза” з боку української влади і пообіцяли “адекватно відповісти” на спроби наступу.

Відповідну заяву 18 жовтня опубліковано на сайті Держдуми, передає УП.

Відзначається, що на Донбасі нібито спостерігається загострення ситуації і "наростання військової загрози з боку київської влади".

Російські депутати назвали "неонацистською ходою" заходи на честь українських військових 14 жовтня.

Також російські парламентарі поскаржилися на створення помісної церкви в Україні, заявивши, що таким чином намагаються зруйнувати "справжню Православну Церкву" і "освятити продовження війни проти росіян і російськомовних".

Крім того, політики РФ обурилися через так звані "антиросійські" закони, які ухвалює Верховна Рада.

Зокрема, зазначається, що росіян образили закон про освіту, закон про забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями Луганської та Донецької областей, розрив Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між РФ і Україною та інші.

У своїй заяві депутати Держдуми звинуватили Україну в зриві Мінських угод, а також в тероризмі, заявивши, що "правителі сьогоднішньої України заплямовані кров’ю Олександра Захарченка та багатьох інших синів і дочок Донбасу".

При цьому там додали, що в цьому Україну підтримують "західні спонсори і натхненники", зокрема США і країни НАТО, які, "надаючи Україні зброю і заохочуючи її антиросійську політику, прямо штовхають владу України до агресивних дій".

"Державна Дума впевнена, що спроба нового широкомасштабного військового настання України в Донбасі укупі з новими фактами вбивств і терористичних актів проти його населення отримає адекватну відповідь і неминуче призведе до катастрофічних наслідків", - заявили російські депутати.

Раніше представник України в робочій підгрупі з політичних питань ТКГ по врегулюванню ситуації на Донбасі Олександр Моцик заявив, що переговори в рамках Тристоронньої контактної групи в Мінську близькі до безвихідної ситуації, а Росія прагне заморозити конфлікт.

Крім того, в місії ОБСЄ неодноразово повідомляли, що через неконтрольовану українським урядом кордон з Росією на Донбас їдуть військові вантажівки.

Також СММ ОБСЄ зафіксувала на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей новітні засоби протиповітряної оборони та радіоелектронної боротьби російського виробництва.

А В США повідомляли, що Росія перекинула на Донбас летальну зброю.

Від "Аратти": з 2008 року чітко простежується закономірність: якщо Москва починає пропагандистську кампанію про військову загрозу з боку когось - слід очікувати воєнної операції ЗС РФ на зазначеній території. Як це, нприклад, було в Грузії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.