Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Трамп скасував зустріч з Путіним через неповернення Україні захоплених кораблів та моряків

Світ навколо нас 4338 переглядів

Опубліковано - 29.11.2018 21:22 | Всі новини | Версія для друку

Трамп скасував зустріч з Путіним через неповернення Україні захоплених кораблів та моряків
Трамп скасував зустріч з Путіним через неповернення Україні захоплених кораблів та моряків
Президент США Дональд Трамп скасував свою раніше заплановану зустріч із президентом Росії Владіміром Путіним в рамках саміту G-20 у Буенос-Айресі.

Про це президент США заявив на своїй сторінці у Twitter.

При цьому президент назвав причиною свого рішення факт неповернення Україні раніше захоплених Росією українських суден та членів їх екіпажів.

Саміт G-20 в Аргентині відбудеться з 30-го листопада по 1-ше грудня.

"З огляду на той факт, що з Росії Україні не повернули кораблі та моряків, я вирішив, що в інтересах усіх сторін буде скасувати мою раніше заплановану зустріч в Аргентині із президентом Росії Владіміром Путіним. Я нетерпляче чекаю змістовного саміту знову щойно цю ситуацію буде вирішено", - написав Трамп у Twitter.

Про своє рішення Трамп твітнув очевидно дорогою до саміту в Аргентині. За лічені хвилини до відбуття він заявив журналістам, що його рішення щодо саміту буде базуватись на доповіді про ситуацію навколо Керченської протоки.

"Мабуть я зустрінусь із президентом Путіним, ми не не визначались щодо цієї зустрічі. Так я думав про це, але рішення немає. Вони хотіли би цієї зустрічі. Час для зустрічі хороший. На борту літака я отримаю повну доповідь щодо того, що сталося, і зважаючи на цю доповідь, ми ухвалимо рішення щодо моїх дій", - заявляв Трамп перед тим, як зрештою повідомив про скасування зустрічі із Путіним.

Раніше президент України Петро Порошенко заявив в інтерв’ю американським ЗМІ, що хотів би щоб під час зустрічі із Путіним Дональд Трамп закликав Владіміра Путіна забратись геть з України.

Західні коментатори, політики, представники української діаспори закликали лідерів країн G-20 не зустрічатись із Владіміром Путіним під час саміту в Аргентині.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.