Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі традиційно погрожують Україні

Імперія «Совок» 3922 перегляди

Опубліковано - 30.11.2018 17:59 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі традиційно погрожують Україні
У Кремлі традиційно погрожують Україні
У Міністерстві закордонних справ РФ дали зрозуміти, що Росія може анексувати і інші регіони України.

Це випливає із заяви на брифінгу в Москві офіційного представника Міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової.

Відповідаючи на питання журналіста, чи не збирається МЗС з метою захисту від пікетників переносити свої диппредставництва з Києва та Львова на окупований Донбас, Захарова заявила:

"Наш нещодавній історичний приклад говорить про те, що іноді не потрібен перенос, іноді так виходить, що змінюється статус дипломатичних представництв. Ось у нас, наприклад, було генеральне консульство в Сімферополі, а потім стало представництво Міністерства закордонних справ в регіоні. Трапляється і так".

Також представник МЗС попередила про можливі напади для українських дипломатів в Росії.

"Взагалі на Україні розуміють, що в якийсь момент у російської громадськості може лопнути терпіння? І я хочу просто нагадати, що українські дипломатичні консульські представництва тут працюють, і тут є українські дипломати", - заявила вона.

За словами Захарової, Росія захищає українських дипломатів, але це може не допомогти.

"Є межа народному терпінню!" – пригрозила вона.

Від "Аратти": про народне терпіння Захарова сказала точно, сама того не розуміючи. Терпець може увірватися у нас, українців. Невже номенклатурні "патріоти" настільки короткозорі, що не побачили як українці, практично голими руками, палили "коктейлями молотова" російські танки. Як поранені українці, опинившись в оточенні, підривали себе і ворогів останньою гранатою... Авантюра із так званою "новоросією" коштувала московитам щонайменше 20 тисяч скалічених життів. А скільки життів росіян забрали карателі з загородзагонів ОДОН МВД РФ - нам не відомо, але припускаємо, що не одну тисячу.

Так, агресор зосередив біля наших кордонів сотні літаків, тисячі одиниць артилерії та бронетехніки. Ми чудово розуміємо, що вся ця орда колись посуне на нас. Але ми готові битися до останнього за свою землю, за життя наших діточок. А от чи готові ура-патріоти імперії отримати "отвєтку" - сумнівно. Бо їм, бідолагам, наспрвді немає що захищати: ні своєї історії, ні культури, навіть дитячі казки - і ті крадені. І ми також розуміємо, що імперія-міф конає. Ми готові забити останній цвях в її труну.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.