Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Обіцянки більшовиків - цяцянки для електорату

Добробут 7773 перегляди

Опубліковано - 22.05.2007 12:37 | Всі новини | Версія для друку

Обіцянки більшовиків - цяцянки для електорату
Обіцянки більшовиків - цяцянки для електорату
Уряд Януковича публічно заявляючи про підвищення стандартів добробуту громадян розпочав типову передвиборчу кампанію за схемою партії Регіонів. Пам'ятаєте:“зростання добробуту кожного вже сьогодні”?

“Пасивна позиція уряду Януковича сьогодні призводить до того, що все перекладається на плечі українців і, звичайно, зростання заробітної плати, яке передбачається в цьому році, буде знову з’їдене зростанням цін на газ та побутові послуги. Тобто ми не матимемо реального зростання доходів населення”, - сказав народний депутат п’ятого скликання Володимир Лановий, повідомляє прес-служба НУ.

“Росія не збирається створювати якісь врівноважені умови для споживачів газу. Україна знаходиться дуже близько і ми мали б отримувати більш дешевий газ, але позиція Росії залишається дискримінаційною щодо України, - вважає Лановий. - В цьому відношенні позиція українського уряду є дуже пасивною, ніяких зустрічних аргументів уряд не виставляє. Фактично безконтрольно відбувається транзит російського газу в Європу, ми не виставляємо необхідних умови плати та мита за транзит цього газу, як це зробила Білорусь”.

“Сьогоднішні заяви урядовців підтверджують, що підняття соціальних стандартів для населення може бути лише номінальним, а реально люди, особливо найменш забезпечені, будуть втрачати доходи і рівень життя їх знизиться”, - переконаний Лановий.

“Усі виплати є лише засобом впливу на свідомість тих, хто буде голосувати. Саме на них спрямована зараз політика демагогічна уряду”, - наголосив він.

Як відомо, міністр палива й енергетики Юрій Бойко заявив, ціна на газ для України зросте для України у 2008 році не менше ніж на 7-10%.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.