Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Fiat за дві години розпродав перші екземпляри моделі 500

Технології 8370 переглядів

Опубліковано - 23.05.2007 04:47 | Всі новини | Версія для друку

Мало хто сумнівається, що Fiat 500 стане бестселером. Але перші 500 машин будуть унікальними, і полювання на них було серйозним
Мало хто сумнівається, що Fiat 500 стане бестселером. Але перші 500 машин будуть унікальними, і полювання на них було серйозним
Італійська компанія FIAT за дві години розпродала обмежену серію моделі 500 - Opening Edition - яка буде випущена тиражем в 500 екземплярів.

Рівно через 50 років після дебюту легендарного Fiat 500 - 4 липня 2007 року - відбудеться презентація спадкоємця суперпопулярного «малюка».

Подія, поза сумнівом, надто важлива в автомобільному світі, і інтерес до неї величезний. Сам FIAT це чудово розуміє і всіма засобами підігріває інтерес до новинки.

Автомобіль був доступний для замовлення в Інтернеті протягом п'яти днів, але майже одразу ж в FIAT поступило декілька тисяч замовлень.

Покупцям його доставлять після прем'єри, призначеної на 4 липня. Всі інші зможуть замовити Fiat 500 лише в червні.
Той самий Fiat 500 - зразка 1957 року
Той самий Fiat 500 - зразка 1957 року
Власне, вся ексклюзивність цього авто полягає в елегантних молдінгах та двох табличках. Одна табличка з порядковим номером розміститься на віконній стійці, а інша, з прізвищем щасливого власника, красуватиметься десь в салоні. Але для машини, яку планується випускати мільйонними тиражами, такі відзнаки коштують дорогого.

Fiat 500 створений на модернізованій платформі Panda і оснащується бензиновими двигунами об'ємом 1,2 або 1,4 літра, а також з 1,3-літровим турбодизелем. Крім того, планується випуск 150-сильної версії Abarth з 1,4-літровим двигуном з турбонаддувом.

Ціни на Fiat 500 поки не розголошуються.

Легендарний Fiat 500 мав свого східного "близнюка" - радянську мікролітражку ЗАЗ-965 “Запорожець”.

Від редакції. Матимемо надію, що ця подія не пройде осторонь запорізьких автоконструкторів - і, можливо, ми побачимо власну рестайлингову модель “Запорожця”.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.