Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Волкер не проти російських спостерігачів на виборах в Україні

Вибори - 2019 3778 переглядів

Опубліковано - 7.02.2019 11:56 | Всі новини | Версія для друку

Волкер не проти російських спостерігачів на виборах в Україні
Волкер не проти російських спостерігачів на виборах в Україні
Спецпредставник Держдепу США Курт Волкер пояснив, що Україні варто “мати впевненість у своїх демократичних інститутах”. У Києві планують заборонити громадянам РФ спостереження на виборах.

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер заявив, що не проти допуску російських спостерігачів на українські вибори.

"Україні потрібні спостерігачі БДІПЛ (Бюро з демократичних інститутів та прав людини ОБСЄ - Ред.), щоб довести, що вона дотримується демократичних стандартів. В іншому випадку у людей можуть виникати питання щодо виборів", - написав Волкер у четвер, 7 лютого, у своєму акаунті у Twitter.

"Немає проблем, якщо до місії увійдуть російські спотерігачі, однак працювати вони повинні саме в рамках цієї місії. Жодних ігор тут не повинно бути. Україна повинна мати впевненість у власних демократичних інститутах", - наголосив він.

Нагадаємо, у Верховній Раді України зареєстрований законопроект про недопуск на вибори спостерігачів, які є громадянами держави-агресора, тобто Росії. У Києві не виключають, що Росія використає через своїх представників у міжнародних спостережних місіях цю можливість задля впливу на хід голосування та спотворення результатів українських виборів.

В ОБСЄ, яка спрямовує спостерігачів на вибори і членом якої є РФ, висловлюють занепокоєння цією ініціативою.

Президентські вибори в Україні відбудуться 31 березня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори - 2019»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.