Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: повного припинення вогню не відбулося

Війна з Росією (АТО) 3265 переглядів

Опубліковано - 12.03.2019 22:44 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: повного припинення вогню не відбулося
Ситуація на фронті: повного припинення вогню не відбулося
Порівняно з попередньою добою, 11 березня обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил суттєвих змін не зазнала.

Про це повідомив прес-центр штабу ООС.

Ворог один раз обстріляв зі стрілецької зброї опорний пункт підрозділу Об’єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» у районі міста АВДІЇВКА, з напрямку тимчасово окупованого населеного пункту МІНЕРАЛЬНЕ. Втрат серед наших захисників внаслідок обстрілу немає.

Засобами радіоелектронної боротьби Об’єднаних сил була припинена спроба противника застосувати для ведення повітряної розвідки безпілотний літальний апарат.

Протягом поточної доби противник двічі обстріляв позиції підрозділів Об’єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", два рази застосувавши при цьому озброєння, заборонене Мінськими домовленостями:

з мінометів калібрів 120 та 82 мм – у районі населеного пункту ПАВЛОПІЛЬ;

з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу міста АВДІЇВКА.

Втрат серед наших захисників немає.

Правоохоронці силових структур, які виконують завдання у складі Об’єднаних сил, забезпечують дотримання чинного законодавства у районі проведення операції. За розпорядженням Командувача об’єднаних сил продовжено проведення фільтраційних заходів, діє посилений контрольно-пропускний режим та організовано несення патрульно-постової служби.

Протягом минулої доби представники Національної поліції України та Національної гвардії України зі складу Об’єднаних сил припинили 274 правопорушення адміністративного характеру. До відділів поліції було доставлено п’ятьох громадян, яких підозрюють в участі у складі збройних формуваннях Російської Федерації.
Упродовж доби 11 березня правоохоронцями розкрито 13 злочинів, серед яких – замах на вбивство та два факти незаконного обігу зброї та боєприпасів.

Обстановка на лінії розмежування залишається контрольованою. Усі контрольні пункти в’їзду-виїзду працювали у штатному режимі. Протягом доби їх перетнули понад 37 тисяч осіб та чотири з половиною тисячі транспортних засобів. Відмовлено у пропуску через КПВВ з різних обґрунтованих причин 24-ом особам.

Прикордонними нарядами спільно зі співробітниками ДФС виявлено товарів із ознаками контрабанди на загальну суму 52 795 гривень.

Так, на КПВВ «Майорське» у одного громадянина України, який намагався провезти матеріальні цінності з порушенням вимог чинного законодавства, вилучено товарів на суму понад 16,5 тисяч гривень, а у іншого було виявлено сховані за обшивкою кузова автомобіля 106 кг брухту міді та 18 кг брухту свинцю. Сума оцінки вилученого кольорового металобрухту склала 16 800 гривень.

Також вчора при перетині КПВВ «Станиця Луганська» у громадянина України виявлено та вилучену велику партію взуття на суму 19 410 гривень.

Групи цивільно-військового співробітництва Об’єднаних сил продовжували надавати допомогу цивільному населенню регіону. Упродовж доби доставлено продукти харчування, питну воду та медикаменти мешканцям населених пунктів КОДЕМА, МИКОЛАЇВКА, МИКОЛАЇВКА ДРУГА, ДАЧА, ЧЕРМАЛИК та ЗОЛОТЕ. Також передано художню, методичну та навчальну літературу дошкільному навчальному закладу в населеному пункті ОЧЕРЕТИНЕ; методичну літературу, воду та продукти харчування загальноосвітній середній школі та дошкільному навчальному закладу «Малятко» в населеному пункті ПОЛОВИНКИНЕ; методичні посібники для вчителів спеціалізованої школи №2 СТАНИЦІ ЛУГАНСЬКОЇ.

Правоохоронні органи та військово-цивільні адміністрації працюють у штатному режимі. Суспільно-політична обстановка в районі проведення операції залишається під контролем.

Об’єднані сили продовжують надійно захищати життя українських громадян.

Слава Україні!


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.