Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політв’язні Кремля. Зниклий кримськотатарський активіст вийшов на зв’язок, він затриманий

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 4384 перегляди

Опубліковано - 17.04.2019 18:14 | Всі новини | Версія для друку

Політв’язні Кремля. Зниклий кримськотатарський активіст вийшов на зв’язок, він затриманий
Політв’язні Кремля. Зниклий кримськотатарський активіст вийшов на зв’язок, він затриманий
Кримськотатарський активіст Раїм Айвазов, який зник під час перетину адміністративного кордону між анексованим Кримом і материковою частиною України, вийшов на зв’язок із рідними.

Про це повідомило об’єднання «Кримська солідарність».

За даними організації, активіст перебуває в Управлінні ФСБ Росії в Сімферополі.

Раїм Айвазов зателефонував сестрі і повідомив, що його звинувачують у злочині за частиною 2 статті 205.5 (участь у діяльності організації, яка визнана терористичною) і включають у склад «другої сімферопольської справи Хізб ут-Тахрір».

Журналісти проекту Радіо Свобода Крим.Реалії намагаються зв’язатися з адвокатом Айвазова. Російські силовики станом на зараз ситуацію не коментували.

Мешканець мікрорайону Кам’янка, кримськотатарський активіст Раїм Айвазов зник в ніч на 17 квітня під час перетину адміністративного кордону в напрямку материкової України. Востаннє перед зникненням він виходив на зв’язок із дружиною о 3 годині ночі.

У прикордонному управлінні ФСБ Росії в Криму відмовилися надавати будь-яку інформацію про Раїма Айвазова. Родина звернулася до поліції та прокуратури із заявою про викрадення.

За повідомленням «Кримської солідарності», Раїм Айвазов займався організацією передач до Ростова-на-Дону заарештованим у Криму кримськотатарським активістам.

Після анексії Криму на території півострова почастішали випадки викрадення людей, переважно з числа кримських татар. При цьому в кримському управлінні Слідчого комітету Росії стверджують, що «масових зникнень кримських татар на півострові немає».

За даними активістів, з моменту анексії Криму Росією зникли 44 жителі Криму, 15 із них досі вважаються зниклими безвісти.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.