Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кремль ввів додаткові санкції проти України

Імперія «Совок» 4071 перегляд

Опубліковано - 18.04.2019 18:03 | Всі новини | Версія для друку

Кремль ввів додаткові санкції проти України
Кремль ввів додаткові санкції проти України
Це відповідь РФ на “черговий недружній крок” України, яка розширила заборону на імпорт російських товарів, зазначив російський прем’єр-міністр Дмітрій Медвєдєв.

Російський уряд заборонив експорт до України вугілля, нафти і нафтопродуктів. З 1 червня постачання цих товарів з Росії до України буде можливим тільки в разі отримання окремих дозволів, заявив прем’єр-міністр РФ Дмітрій Медвєдєв на засіданні російського уряду в четвер, 18 квітня, інформує агенція "Інтерфакс".

"Визначається перелік тих товарів, які з 1 червня цього року можна буде вивозити в Україну тільки на підставі окремих дозволів. До цієї категорії внесено продукцію ПЕК, зокрема, вугілля, а також нафту й нафтопродукти", - повідомив очільник російського уряду.

Відповідну постанову уряду вже підписано, додав Медвєдєв. Прем’єр-міністр РФ зазначив, що ці "заходи у відповідь" на "черговий недружній крок" з боку України були вжиті Росією після того, як український Кабмін "розширив перелік заборонених для імпорту на територію України російських товарів".

За даними міністерства енергетики РФ, постачання російського вугілля до України у 2018 році зросло на 29 відсотків - до 12,4 мільйона тонн. Російське відомство прогнозувало, що у 2019 році обсяг експорту збережеться на тому самому рівні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.