Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі поки не планують контактів із Володимиром Зеленським

Імперія «Совок» 3615 переглядів

Опубліковано - 23.04.2019 19:33 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі поки не планують контактів із Володимиром Зеленським
У Кремлі поки не планують контактів із Володимиром Зеленським
Владімір Путін поки не має намірів контактувати з переможцем президентських виборів в Україні, але у четвер зустрінеться із Кім Чен Ином.

Керівництво Російської Федерації поки не планує жодних контактів із Володимиром Зеленським, котрий впевнено перемагає на виборах президента України. Про це у вівторок, 23 квітня, заявив помічник президента Росії Владіміра Путіна Юрій Ушаков.

"Ні, поки не планується", - сказав він, відповідаючи на запитання журналістів, цитує агентство новин "Інтерфакс". Ушаков додав, що в Кремлі очікують офіційного оголошення результатів виборів, після чого ще триватиме період до інавгурації нового президента України. "Подивимося, як реально розвиватиметься ситуація в Україні, і які перші кроки здійснить новий президент", - додав Ушаков.

Нагадаємо, напередодні в Москві пояснили відсутність привітань Зеленському тим, що поки немає офіційних результатів виборів.

Зустріч Путіна з Кім Чен Ином

Окрім того, Ушаков повідомив про плани Путіна зустрітися із лідером Північної Кореї Кім Чен Ином вже 25 квітня. Майбутня зустріч відбудеться у Владивостоку.

"Дата - 25 квітня, у Владивостоку президент (Росії. - Ред.) проведе переговори з главою Держради КНДР Кім Чен Ином, який відвідуватиме нашу країну (РФ. - Ред.) з візитом", - зазначив Ушаков. За його словами, ця зустріч стане першим контактом Путіна із північнокорейським лідером.

Той факт, що дата та місце зустрічі стала відомими лише зараз він пояснив домовленостями з північнокорейською стороною, згідно з якими про підготовку до переговорів було вирішено не повідомляти ЗМІ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.