Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Помпео та Меркель обговорили Україну, протидію агресії Росії

Світ навколо нас 3275 переглядів

Опубліковано - 2.06.2019 10:46 | Всі новини | Версія для друку

Помпео та Меркель обговорили Україну, протидію агресії Росії
Помпео та Меркель обговорили Україну, протидію агресії Росії
Протидія агресії Росії та підтримка України увійшли до кола “ключових спільних пріоритетів” США та Німеччини, які обговорили у п’ятницю державний секретар Сполучених штатів Майк Помпео та канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Про це повідомляє сайт Державного департаменту США.

Сайт Держдепу США також відзначає, що Помпео та Меркель обговорили загрозу з боку Ірану американським інтересам на Близькому Сході, необхідність протидії ракетній активності Ірану та його агресії у регіоні. Темами обговорення також стали спільні зусилля країн щодо політичного вирішення конфлікту в Афганістані.

Як повідомлялося раніше, Держсекретар США Майк Помпео та міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас обговорили ситуацію в Україні одразу після повернення німецького очільника дипломатичного відомства з Київа.

"У світлі практики російської збройної агресії, - заявив Помпео, - сподіваємось, що німецький уряд зробить кроки домовлені в рамках Уельської домовленості зі зміцнення підтримки НАТО"- сказав Помпео на брифінгу, після переговорів.

"Багато конфліктів та викликів, які постають перед нами, можуть бути вирішені лише в координації та співпраці з нашими американськими друзями і ми маємо намір так робити", - наголосив Маас.

"Це справедливо стосовно України", - додав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.