Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У ПАРЄ розпочали процедуру повернення росіян

Політика 3129 переглядів

Опубліковано - 3.06.2019 18:55 | Всі новини | Версія для друку

У ПАРЄ розпочали процедуру повернення росіян
У ПАРЄ розпочали процедуру повернення росіян
Голова делегації України в Парламентській асамблеї Ради Європи Володимир Арʼєв повідомив, що регламентний комітет ПАРЄ ухвалив проект резолюції, яка може змінити правила ПАРЄ і ускладнити процедуру застосування санкцій, зокрема щодо Росії.

«Це поганий варіант, який ускладнює санкційну процедуру, але повністю її не ліквідує, як того вимагали росіяни. Навіть, якщо резолюцію проголосують, то можливість запровадити санкції в урізаному варіанті, але залишиться. Ми були проти, але багато з тих, хто голосували за резолюцію, казали, що, може, росіяни приймуть запропонований компроміс, бо «треба їх нарешті почати критикувати в обличчя, адже вони не змінюються». Наївна позиція, м’яко кажучи», – повідомив Ар’єв на сторінці у Facebook.

За його словами, звернення громадських організацій, правозахисників, родичів заручників і моряків комітет наразі проігнорував.

«Будемо працювати на те, щоб переконати Асамблею не стріляти собі в ногу. Переконувати тими силами, які є: парламентарі, дипломати, ГО, журналісти. Приєднуйтесь теж. У нас три тижні», – повідомив Ар’єв, додавши, що голосування за відповідний проект резолюції відбудеться 24 червня на сесії Асамблеї.

Раніше повідомлялося про обговорення 3 червня регламентним комітетом ПАРЄ повноважень національних делегацій, зокрема, російської. Остання не бере участі у сесіях асамблеї з січня 2015 року після застосування серйозного обмеження повноважень її делегації.

Українські правозахисники вважають, що повернення російської делегації до Парламентської асамблеї Ради Європи за умов нехтування вимог організації Росією стане «моральною капітуляцією» цієї міждержавної організації. Про це йдеться у відкритому зверненні правозахисних організацій до комітету ПАРЄ із питань процедури, імунітетів та інституційних справ, а також до національних делегацій країн-учасниць Ради Європи. Звернення підтримали 12 українських правозахисних організацій, серед яких «Центр громадянських свобод», «Об’єднання родичів політв’язнів Кремля», «Крим SOS», «Кримська правозахисна група», «Медійна ініціатива за права людини».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.