Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Проект резолюції про повернення Росії підриває довіру до ПАРЄ

Політика 3223 перегляди

Опубліковано - 3.06.2019 21:50 | Всі новини | Версія для друку

Проект резолюції про повернення Росії підриває довіру до ПАРЄ
Проект резолюції про повернення Росії підриває довіру до ПАРЄ
Заступник міністра закордонних справ Василь Боднар запевнив, що схвалення регламентним комітетом ПАРЄ проекту резолюції щодо зміни правил асамблеї та ймовірного повернення Росії не є архікритичним, але може підірвати довіру до цієї організації.

Про це він заявив в інтерв’ю Українському радіо.

“Ми були готові до цього рішення, оскільки під час голосування декілька тижнів тому ми голосували проти цього і закликали наших міжнародних партнерів, щоб привернути Росію до відповідальності за вчинені нею злочини. У даному випадку голосування відбулося не так, як ми цього бажали. Звичайно, нічого архікритичного не сталося, але повернення Росії до ПАРЄ несе у собі загрозу довіри до цієї організації”, - зазначив Боднар.

За його словами, з українського боку, швидше за все, буде “корекція ставлення до цієї організації у більш функціональний спосіб”.

Урядовець нагадав, що Рада Європи, її парламентський вибір мають забезпечувати, насамперед, права людини і дотримання основних положень, які стосуються функціонування демократії в Європі, проте Росія цього не робить, а західні країни їй це пробачають.

Як повідомлялося раніше, Регламентний комітет Парламентської асамблеї Ради Європи 3 червня схвалив проект резолюції, яка може ускладнити накладання санкцій на російську делегацію та забезпечити її можливе повернення до ПАРЄ без виконання міжнародних зобов’язань.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.