Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путіну вказали на численні порушення свободи слова в Росії

Світ навколо нас 14688 переглядів

Опубліковано - 5.06.2006 22:11 | Всі новини | Версія для друку

Путін отримав наганяй
Путін отримав наганяй
У російських ЗМІ є певні проблеми, - контроль олігархів змінився на контроль держави, - заявив президент Всесвітньої газетної асоціації Гевін О’Реллі, закликавши російську владу всіляко сприяти розвитку ЗМІ в країні.

У понеділок, 5 червня, у Москві проходить 59-й Всесвітній газетний конгрес і 13-й світовий форум головних редакторів, повідомляє Кореспондент.net.

На відкритті симфонічний оркестр виконав твір "Газетна увертюра. Блок новин у рік Моцарта", яке було спеціально написано до нинішнього заходу.

За право проведення Конгресу Москва змагалася разом з Барселоною, Ґетеборгом і Шанхаєм.

У Кремлівському палаці зібралося близько 1700 видавців і редакторів з більше ніж 100 держав.

Президент Всесвітнього газетного конгресу, який відкрився в Москві, Гевін О’Реллі у своїй доповіді звинуватив російську владу в численних порушеннях свободи слова і розкритикував неконтрольовану покупку ЗМІ.

О’Реллі не зачитував свою доповідь доти, поки на конгрес не прибув президент Росії Володимир Путін.

Раніше повідомлялося, що адміністрація президента Росії наполягала на вилученні з доповіді О’Реллі багатьох критичних зауважень і радикальних пропозицій, зокрема, про заборону Росії головувати в "великій вісімці" через існуючу в країні цензуру.

Після появи в залі Путіна троє або четверо молодих людей (серед них була дівчина) розгорнули плакат з написом: "Путін - кат волі, Путін - кат Беслану!" і розкидали листівки. На молодих людях була атрибутика Націонал-більшовицької партії. Охорона вивела їх із залу приблизно через півхвилини.

Путин відреагував на цю акцію тільки посмішкою.

Як стало відомо, група молодих людей, яка влаштувала сьогодні акцію на засіданні Всесвітнього газетного конгресу, доставлена в міліцію, передають джерела в правоохоронних органах.

За їх даними, затримані - справді представники націонал-більшовицької партії. Усі вони неповнолітні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.