Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Санкції - єдиний спосіб відновити територіальну цілісність України

Політика 3092 перегляди

Опубліковано - 18.06.2019 15:07 | Всі новини | Версія для друку

Санкції - єдиний спосіб відновити територіальну цілісність України
Санкції - єдиний спосіб відновити територіальну цілісність України
Президент України Володимир Зеленський у розмові з німецьким виданням Bild заявив, що санкції проти Росії є єдиним способом відносити територіальну цілісність та суверенітет України.

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю німецькій газеті Bild, оприлюдненому у вівторок, 18 червня, заявив, що єдиним способом відновити територіальну цілісність України є санкції проти Росії. "Санкції є єдиним способом звільнити окупований регіон та відновити нашу територіальну цілісність та суверенітет... Якщо це не працює, механізм треба розширити", - заявив Зеленський.

За словами українського президента, в разі зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним він насамперед порушить питання окупованих Донбасу та Криму.

"Почнемо з того, що Донбас і Крим - це Україна", - заявив Зеленський і висловив сподівання, що Крим якнайшвидше повернеться до складу України. "Я дуже люблю Крим. Я бував там багато-багато разів. Це унікальне місце в Україні зі своєю природою та історією. Для мене Крим завжди був і залишається частиною України", - підкреслив президент.

Як заявив Зеленський, Україна вже є частиною європейської родини, а найбільшим бажанням українського народу є європейська інтеграція. "Але ми усвідомлюємо, що маємо забезпечити переконливі результати, щоб приєднатися до спільного економічного, правового, митного та цифрового простору ЄС", - зазначив президент.

Також в інтерв’ю Зеленський розкритикував проект газогону "Північний потік-2". Газопровід, за словами глави держави, становить загрозу для енергетичної безпеки України і Європи.

Нагадаємо, що 18 червня Володимир Зеленський прибув до Берлін, де зустрінеться з канцлеркою Німеччини Анґелою Меркель (Angela Merkel) та президентом країни Франк-Вальтером Штайнмаєром (Frank-Walter Steinmeier). Напередодні президент України відвідав з візитом Париж.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.