Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські війська влаштовують провокації

Війна з Росією (АТО) 2630 переглядів

Опубліковано - 5.03.2020 21:46 | Всі новини | Версія для друку

Російські війська влаштовують провокації
Російські війська влаштовують провокації
Не зважаючи на завершення у грудні 2019 року розведення сил та засобів в районі населеного пункту Петрівське, збройні формування Російської Федерації вдаються до провокаційних обстрілів як у безпосередній близькості до ділянки розведення, так і в її межах.

Про це повідомив пресцентр штабу ООС.

У щоденному звіті від 4 березня 2020 року СММ ОБСЄ інформує, що «вночі та рано-вранці 1 березня камера СММ в населеному пункті Петрівське (тимчасово окупованому, 41 км на південь від Донецька) зафіксувала 2 снаряди і 8 дульних спалахів на відстані орієнтовно 0,5–1,5 км на південно-південний захід (за оцінкою, усе в межах ділянки розведення в районі Петрівського)».

При детальному вивчені зазначеної інформації встановлено, що обстріли здійснено представниками збройних формувань Російської Федерації.

Цей випадок не є винятком. У безпосередній близькості до району розведення сил та засобів неодноразово порушувався режим припинення вогню у східній частині ділянки розведення, у південно-східному куті ділянки в районі висоти 202,9, а також з боку населеного пункту Вікторівка.

Окрім цього, упродовж минулої доби противник двічі здійснив провокаційний обстріл ділянки розведення у присутності патруля СММ ОБСЄ, застосувавши стрілецьку зброю. Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються досягнутих домовленостей та вогонь у відповідь не відкривають.

Зазначені дії ще раз підтверджують небажання збройних формувань Російської Федерації зупинити збройний конфлікт.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.