Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовикам не потрібен імперативний мандат. Як і будь-яка відповідальність за результати володарювання

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6886 переглядів

Опубліковано - 31.05.2007 14:12 | Всі новини | Версія для друку

Більшовикам не потрібен імперативний мандат. Як і будь-яка відповідальність за результати володарювання
Більшовикам не потрібен імперативний мандат. Як і будь-яка відповідальність за результати володарювання
Верховна Рада не підтримала внесення змін до регламенту ВР, згідно з якими до складу коаліції не можуть входити депутати з інших фракцій, що не є членами коаліції, чи які є позафракційними.

Крім того до регламенту пропонувалося внести наступні формулювання: "Коаліція формується виключно депутатськими фракціями протягом одного місяця з дня відкриття першого засідання новообраної ВР або протягом місяця з дня припинення діяльності попередньої коаліції".

"Не припускається включення до її складу депутатів, які не входять до складу фракцій, що сформували цю коаліцію, а також ті депутати, що за рішенням відповідних фракцій виключені зі складу цих фракцій", - додавалось у проекті постанови.

Також, згідно зі змінами, народний депутат мав би входити до складу тієї фракції партій і блоків, за виборчими списками яких його було обрано до парламенту.

Голова Верховної Ради Олександр Мороз закликав не робити з голосування трагедії, "оскільки слово в слово це вже все є в існуючому регламенті".

"Хто каже, що немає, той пропустив засідання 6 квітня, коли це все було проголосовано", - зауважив він.

Як відомо, у середу депутати розглядали зміни до закону про статус народних депутатів, якими пропонувалось введення імперативного мандату, однак вони їх також не підтримали.

Від “Аратти”: як бачимо на практиці більшовицьке слово і навіть документ, за підписом їхнього лідера - аж нічого не означає. Тобто, пацан дав слово - пацан його забрав.

Зовсім нещодавно, і це бачила уся Україна, коаліційні лідери буквально “мамою клялись”, що більше не будуть рекрутувати у більшість нардепів із іниших фракцій. Ан зась - як тоді бути? Невже відмовитися назавжди від омріяних 300 рекрутів, кнопконатискання яких узаконить кримінальну вакханалію?

Ну, ні. Це вже не по-більшовицькому.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.