Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Бомбардувальники ВПС США вперше провели інтеграцію з українськими літаками

Захист держави 3196 переглядів

Опубліковано - 29.05.2020 20:26 | Всі новини | Версія для друку

Бомбардувальники ВПС США вперше провели інтеграцію з українськими літаками
Бомбардувальники ВПС США вперше провели інтеграцію з українськими літаками
29 травня, два літаки B-1b “Лансер” з військово-повітряної бази Еллсворт, штат Південна Дакота, здійснили довготривалий дальній виліт у рамках місії бомбардувальних сил спеціальних операцій, пролетівши над усією Європою та Чорноморським регіоном.

Про це повідомили Військово-повітряні сили США.

Під час польоту, бомбардувальники сил спеціальних операцій вперше інтегрувалася з українськими Су-27 “Фланкерами” і МіГ-29 “Фулькрумами” та турецькими КС-135, йдеться в повідомленні американських ВПС, поширеному посольством США в Україні.

“Місії бомбардувальних сил спеціальних операцій в Європу демонструють відданість нашим союзникам і партнерам, одночасно подаючи чіткий стримуючий сигналу будь-якому супротивнику, – сказав генерал Джефф Гаррігян, командувач сил ВПС США в Європі та Африці. - Інтеграція нашої стратегічної бомбардувальної присутності над усією Європою доводить, що США, разом із будь-яким союзником чи партнером, готові стримувати та, якщо потрібно, спільно використовувати ці можливості”.

Політ також включав навчання з інтеграції та сумісності з польськими F-16 і МіГ-29 та румунськими F-16 і МіГ-21, що забезпечували супровід та нагляд бойового патрулювання в Чорноморському регіоні.

KC-135 “Стратотанкер” з 100-го крила повітряної дозаправки Королівських Повітряних Сил з Мілденголла, Англія, а також турецькі й американські KC-135, що базується на авіабазі Інджирлік, Туреччина, та інші літаки дозаправки НАТО дозволили бомбардувальникам B-1 здійснити політ з бази ВПС США Еллсворт без затримок, а також надавали підтримку дозаправкою у повітрі літакам наших країн-партнерів, йдеться в повідомленні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.