Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російського дипломата в ООН зловили на брехні щодо України

Війна з Росією (АТО) 2688 переглядів

Опубліковано - 10.06.2020 10:46 | Всі новини | Версія для друку

Російського дипломата в ООН зловили на брехні щодо України
Російського дипломата в ООН зловили на брехні щодо України
Заступник постпреда Росії при ООН в Женеві Олександр Алімов розмістив у мережі Twitter повідомлення про те, як гинуть діти на Донбасі від “обстрілів українських сил”, додавши фотографію дівчини з російського Уссурійська, яка була вбита сім років тому.

Відповідь українських дипломатів не забарилася – на фейк відреагували в Постійному представництві України при ООН у Нью-Йорку.

"Хочете знати, як народжуються російські фейки? Ось, будь ласка. Російський дипломат у Женеві розмістив фотографію дівчини, яка, за його твердженням, загинула на Донбасі від обстрілів української армії. Насправді ця дівчина на ім’я Анастасія (Луцишина - ред.) родом з Уссурійська, Росія, яку вбив таксист у 2013 році", - написав у відповідь речник Постійного представництва України при ООН Олег Ніколенко.

Алімов позначив себе на сторінці у Twitter "дипломатом середніх талантів". У своєму тексті росіянин називає загиблу дівчину 6-річною Поліною Солодкою, яка начебто однією із перших загинула в центрі Слов’янська у 2014 році.

Нагадаємо: українська сторона неодноразово вказувала на систематичні фейки, які створюють російські дипломатичні установи для виправдання своєї агресії проти України. Крім того, Україна неодноразово порушувала в ООН питання про смерть і страждання дітей в окупованому Росією Донбасі.

Так, за офіційною статистикою, в зоні конфлікту на сході України, ініційованому Росією, щонайменше 172 дитини загинули або отримали поранення в районах бойових дій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.