Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Москва відмовляється розслідувати, що сталося з Навальним

Імперія «Совок» 2117 переглядів

Опубліковано - 26.08.2020 17:02 | Всі новини | Версія для друку

Охорона біля лікарні у Берліні, де перебуває Олексій Навальний
Охорона біля лікарні у Берліні, де перебуває Олексій Навальний
Офіційні російські представники заявили, що не бачать потреби у розслідуванні причин раптового погіршення стану здоров’я Олексія Навального, який далі перебуває у стані медикаментозної коми у лікарні в Німеччині.

Німецькі лікарі кажуть, що він і далі у важкому стані, але вважають, що загроза його життю минула.

Навального, одного з найвідоміших критиків російського президента Володимира Путіна, у суботу терміново вивезли на лікування до Німеччини після того, як йому стало погано у четвер 20 серпня під час перельоту з сибірського міста Томськ до Москви.

Німецькі лікарі повідомили, що виявили у його тілі сліди отруйної речовини і канцлер Німеччини Анґела Меркель у понеділок закликала Росію провести розслідування та притягнути винних до відповідальності.

Державний секретар США Майк Помпео також висловився за всеосяжне розслідування.

Франція у вівторок додала свій заклик, заявивши через міністерство закордонних справ, що отруєння Навального було «злочинним актом, скоєним проти важливого діяча в російському політичному житті».

Кремлівський речник Дмитро Песков заявив, що німецькі лікарі остаточно не визначили речовину, що спричинила проблеми зі здоров’ям Навального і наголосив, що в Німеччині «поспішають» з використанням слова отруєння.

«Для розслідування потрібна підстава. Зараз я бачу лише те, що пацієнт у комі», - сказав речник, додавши, що у разі точного визначення факту отруєння, «звичайно, це буде підставою для розслідування».

Песков сказав, що російські лікарі в сибірському місті Омську упродовж трьох днів лікували Навального і, можливо, врятували йому життя, але жодних отрут не виявили.

Голова нижньої палати російського парламенту, який є політичним союзником президента Путіна, заявив, що один з парламентських комітетів з’ясовуватиме, чи причетні закордонні сили до хвороби Навального, щоб викликати напруженість в Росії.

У відповідь на кремлівські коментарі речниця Олексія Навального Кіра Ярмиш сказала, що на її думку очевидно, “що злочин належним чином не розслідуватимуть і злочинців не знайдуть”.

Соратники Навального у Росії заявляли, що влада навмисно кілька днів не дозволяла вивозити його на лікування за кордон, щоб дочекатися зникнення отрути з його тіла.

Вони припускають, що отрута була у чаї, який Навальний пив перед вильотом в аеропорту в Томську.

44-річний Олексій Навальний став відомий в Росії своїми розслідуваннями корупції чільних російських посадовців, зокрема показуючи у своїх відеорозповідях їхні величезні маєтки.

Він був неодноразово ув’язнений зокрема за участь у протестах, а також засуджений за звинуваченнями, які Навальний назвав політично вмотивованими.

В Росії упродовж років було скоєно багато нападів на опонентів президента Путіна і зокрема на журналістів, але Кремль завжди відкидав причетність.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.