Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Шпигуноманія. Чекісти “викрили” “український слід” у ракетних військах

Імперія «Совок» 2094 перегляди

Опубліковано - 27.08.2020 13:42 | Всі новини | Версія для друку

Шпигуноманія. Чекісти “викрили” “український слід” у ракетних військах
Шпигуноманія. Чекісти “викрили” “український слід” у ракетних військах
У місті Барнаул у Сибіру затриманий військовослужбовець Ракетних військ стратегічного призначення Міноборони Росії, підозрюваний у розголошенні секретних даних українській розвідці.

Про це повідомляє Радіо Свобода, посилаючись на російську державна інформагенція ТАСС та на Центр громадських зв’язків ФСБ.

За даними спецслужби, підозрюваний збирав і передавав відомості, що становлять державну таємницю, до Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Військовослужбовець поміщений під варту за рішенням суду. Щодо нього порушено кримінальну справу за статтею 275 Кримінального кодексу Росії ( «Державна зрада»). Покарання за нею становить від 12 до 20 років позбавлення волі.

Українська сторона наразі не коментувала повідомлень із Росії.

Від “Аратти”:ми помітили, на наш погляд, дивну тенденцію: вже декілька тижнів російські чекісти, через пропагандистські рупори, вкидають явно фейкову інформацію про "суперагентів" української розвідки, які мало того, що практично всюди, але й здійснюють "операції", які фактично не мають аналогів у світовій практиці спецслужб. Чого тільки варта "розробка" спроби українських "розвідників" витягнути в Україну злочинців з ЧВК Вагнер, яких, згідно з версією ФСБ, втягнули на територію Білорусі. І не просто витягнули, а й розмістили буквально поруч з резиденцією самого Лукашенка! Типу, для того, аби дорогою до Туреччини, посадити літак у Київі(!) і за допомогою, зрозуміло, спецназу, полонити. Якщо врахувати, що літак - це, згідно міжнародного права, територія держави, якій він належить. Тобто "підступні" українці, у розумінні чекістів, готувалися здійснити акт міжнародного піратства з захоплення іноземного цивільного літака! Круто! Але, чисто випадковість, а саме пильність білоруського КГБ, завадила здійснити цей підступний план. При тому, звісно, натякається, що в ОП і вищому керівництві України засів "крот" або зграя "кротів", які вчасно стуканули чекістам. Ми, вивчаючи цей потік інфи так і не змогли пояснити самі собі, чому "кроти" мовчали більше як рік, адже "спецоперація" була розпочата при Порошенкові і "кривавому пасторі"?

Тепер нова "мильниця" для російського обивателя і українських "розслідувачів" операцій спецслужб і численних "експертів", які про роботу розвідників знають завдяки совітській кінокласиці: серіалу "Сімнадцять миттєвостей весни". Тепер про шпигуна у ракетних військах. Що взагалі прикольніше, ніж спроба захоплення вагнерівців. Адже не таємниця, що більшість російських балістичних ракет, які стоять на БЧ, зроблено в СРСР ... в Україні. І про що ж там можно шпигувати? Цікаво, правда? Запасаємося попкорном.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.