Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Єврокомісія внесла російську соцмережу до «піратського списку»

Політика 1140 переглядів

Опубліковано - 16.12.2020 11:32 | Всі новини | Версія для друку

Єврокомісія внесла російську соцмережу до «піратського списку»
Єврокомісія внесла російську соцмережу до «піратського списку»
Європейська комісія включила до списку ресурсів, що сприяють поширенню піратського контенту, російську соціальну мережу «ВКонтакте». Також у списку, оприлюдненому цього тижня, фігурує і месенджер Telegram.

Включення Telegram до списку пояснюється тим, що реакція керівництва месенджера на скарги правовласників була «несуттєвою». Крім обміну повідомленнями, в Telegram є публічні канали, які, як і соцмережі, дозволяють обмінюватися піратським контентом, пояснюють єврокомісари.

У користувачів «ВКонтакте» є доступ до нелегальних фільмів, в тому числі через вбудований плеєр, а також до книжок.

«ВКонтакте» і Telegram заперечували проти включення їх до списку і заявляли, що ведуть боротьбу з поширенням нелегального контенту.

«Піратський список» був створений у 2018 році і містить чотири розділи: онлайн-сервіси, що надають або полегшують доступ до піратського контенту, платформи для онлайн-торгівлі, інтернет-аптеки та сервіси, які розповсюджують ліки, і офлайнові торгові майданчики.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.