Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Держсекретар Помпео: “Хотілося б, щоб ми досягли більшого прогресу” в Україні

Політика 1371 перегляд

Опубліковано - 6.01.2021 11:55 | Всі новини | Версія для друку

Держсекретар Помпео: “Хотілося б, щоб ми досягли більшого прогресу” в Україні
Держсекретар Помпео: “Хотілося б, щоб ми досягли більшого прогресу” в Україні
Державний секретар США Майк Помпео шкодує, що у східній Україні не було досягнуто більшого прогресу за роки його перебування на посаді.

Про це він сказав в інтерв’ю виданню "Блумберг" текст якого розміщений на сайті Державного департаменту США.

“Ми зробили правильні речі для них (для українців - прим. ГА) і ми намагались створити можливості для українського уряду, що вони захистили себе від загроз, які надходять з Росії, від військових загроз, інформаційних, загроз всередині країни та енергетичних. Ми зробили це все, але південно-східна Україна досі поглинута конфліктом і не досягнула, ми не досягнули там значного прогресу. Як і європейці не досягнули там багато прогресу у своїх дипломатичних зусиллях. Я шкодую про це. Я хотів би, щоб ми досягли більшого прогресу за наш час,” - зазначив державний секретар США Майк Помпео.

Ситуацію у східній Україні державний секретар назвав “досить замороженою”.

“Росіяни двічі укладали угоди, а потім їх не виконували, - сказав Помпео. - Ми продовжували робити речі, які правильні для народу України, чи то наші зусилля, щоб зупинити будівництво газопроводу “Північний потік-2”, чи рішення президента надати українцям летальне оборонне обладнання - те, що попередня адміністрація неодноразово відмовлялась зробити”.

Закон про фінансування національної оборони США на 2021 рік, серед іншого, містить положення з надання оборонної допомоги Україні, а також зі стримування Росії. Він також передбачає розширення санкцій щодо російського газопроводу «Північний потік 2».

Президент Трамп заветував цей законопроект, втім обидві палати конгресу подолали президентське вето, і він набув чинності.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.