Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мороз втратив відчуття реальності і привласнив собі повноваження, яких не має

Коаліція «С.Р.А.К.А» 8855 переглядів

Опубліковано - 22.06.2007 02:32 | Всі новини | Версія для друку

Мороз втратив відчуття реальності і привласнив собі повноваження, яких не має
Мороз втратив відчуття реальності і привласнив собі повноваження, яких не має
Тональність, стиль і лексика останніх висловлювань Голови Верховної Ради п’ятого скликання, що втратила свою повноважність, свідчать про втрату Олександром Морозом орієнтації в нинішніх об’єктивних реаліях і прямо вказують на слабкість його як політика.

Про це заявив керівник президентського Секретаріату Віктор Балога, повідомляє прес-служба.

«Явне роздратування, яким пронизані словесні випади пана Мороза, видають його тривогу та невпевненість у своїх політичних перспективах. Він намагається вести заочний діалог із Президентом, однак йому зраджують нерви і тому озвучені коментарі, делікатно кажучи, не витримані». - сказав Балога

Він наголосив, що заклик Глави держави до всіх відповідальних політичних сил відмовитися від необмеженої депутатської недоторканності є кроком, спрямованим на зміцнення парламентаризму в Україні.

«Верховна Рада – це не панцир безкарності. Депутатський статус не може бути п’ятирічною ліцензією на вседозволеність: згадаймо, як нещодавно народні обранці від партії Регіонів били офіцерів Управління державної охорони в Генеральній прокуратурі. Президент проти того, щоб мандат парламентарія дозволяв будь-кому творити безчинства. Люди це розуміють і підтримують ініціативу Глави держави про скасування депутатського імунітету». - підкреслив глава Секретаріату.

Керівник Секретаріату Президента вкотре підкреслив, що всі закони, прийняті Верховною Радою після 2 червня, і надалі автоматично повертатимуться відправникові.

«Немає жодних правових підстав брати до розгляду ці документи, адже парламенту п’ятого скликання як законодавчого органу вже не існує, це однозначно випливає з конституційних норм». - сказав Балога.

При цьому Балога звернув увагу, що з втратою повноважності автоматично скасовуються функції та прерогативи керівництва Ради.

«Олександр Мороз, підписуючи закони і постанови цього парламенту, по суті, привласнює владні повноваження. Сподіваюся, що відповідні правоохоронні органи дадуть цьому факту належну оцінку з усіма належними наслідками». - підсумував Балога.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.