Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донбас - це страшно, але заробляти гроші на вболівальниках треба

Зона економічного дива Регіон: Донецька область 15252 перегляди

Опубліковано - 23.06.2007 00:28 | Всі новини | Версія для друку

Арсен Савадов - “Донбас. Шоколад”
Арсен Савадов - “Донбас. Шоколад”
«Зелені» вимагатимуть відміни проведення в Донецьку матчів чемпіонату Європи по футболу Євро-2012. На їхню думку - це небезпечно для здоров`я вболівальників.

Про це сьогодні в Донецьку в час ток-шоу «Коло питань», організованого українською службою Бі-Бі-Сі і Радіо Ера-ФМ, розповів керівник громадської екологічної організації «Бахмат» Володимир Березін, повідомляють НОВОСТІ.dn.ua.

На думку Березіна, Донецька область є настільки екологічно неблагополучною, що в міста області не можна запрошувати туристів. «Ви знаєте, скільки хімічних речовин лежить, вийдеш - скрізь буквально звалища. Я вважаю, що такої області більше немає в Україні», - відзначив він.

«Ми звернемося до туристів, уболівальників в Європі, як вони можуть сюди приїжджати? Так і напишемо Донбас - це страшно, сюди їхати не можна», - заявив Березін.

Голова Донецької обласної ради Анатолій Близнюк на цю репліку Березіна сказав наступне: «За те, що ви сказали, я вас не поважаю».

«Запрошую дончан заробити гроші на 50 тис. європейців, які до нас приїдуть, і приведуть з собою як мінімум 1 тис. доларів. Вважайте і пропонуйте, що ви можете зробити, щоб їм надати послугу», - додав Близнюк.

У свою чергу міський голова Донецька Олександр Лук`янченко пообіцяв, що Донецьк гідно прийме матчі Євро-2012.

«Ми зможемо підготувати місто Донецьк до чемпіонату. Гідно проведемо. І місто Донецьк і Україна буде гідно представлено в міжнародному співтоваристві», - підкреслив він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Зона економічного дива»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.