Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Український народ вимагає від Президента навести порядок у державі

Подія дня 11377 переглядів

Опубліковано - 13.06.2006 09:39 | Всі новини | Версія для друку

Обрали - керуй!
Обрали - керуй!
Звернення до Президента України учасників акції «Годі мовчати!»

Шановний Пане Президенте!

Протягом трьох останніх місяців деякі обласні і міські ради прийняли протизаконні рішення про надання на ввірених їм територіях російській мові статусу регіональної. Це – яскравий вияв непокори центральній владі, порушення ст.10 Конституції України і Законів України. Пане Президенте, нашу державу і Вас особисто перевіряють на міцність.

Шановний Пане Президенте! Протягом трьох останніх місяців деякі обласні і міські ради прийняли протизаконні рішення про надання на ввірених їм територіях російській мові статусу регіональної. Це – яскравий вияв непокори центральній владі, порушення ст.10 Конституції України і Законів України. Пане Президенте, нашу державу і Вас особисто перевіряють на міцність.

Хронологія і географія злочинних рішень свідчать про те, що вони координуються з єдиного закордонного центру, мета якого – знищення державної незалежності України.

Міністерство юстиції України і прокуратури ряду областей визнали ці рішення незаконними – але, вочевидь, згадані обласні і міські ради керуються не українськими законами. „Мовна диверсія” триває.

Якщо негайно, з усією рішучістю не покласти цьому край, дестабілізація поширюватиметься і матиме трагічні наслідки.

У нинішній складний період українцям потрібна сильна і відповідальна центральна влада. Новообрана Верховна Рада не може розглядатися нами як легітимна українська влада. ЗАРАЗ ЄДИНОЮ ЛЕГІТИМНОЮ, ДЕРЖАВНИЦЬКОЮ ГІЛКОЮ ВЛАДИ В УКРАЇНІ Є ПРЕЗИДЕНТСЬКА.

Пане Президенте! Ви взяли на себе відповідальність перед українською нацією і повинні усвідомити, що неможливо бути однаково популярним серед прибічників і противників незалежності своєї держави. Прихильність ворогів здобути все одно не вдасться. А якщо Ви не вживатимете проти них рішучих заходів, ризикуєте втратити підтримку Ваших прихильників і ввійти в історію як Президент, котрий призвів до втрати державності.

Зараз на Вас, і тільки на Вас, покладена історична відповідальність – бути чи не бути незалежній державі Україна.

Тому ми звертаємося до Вас, як до гаранта Конституції, з такими вимогами:

- вжити заходів для негайного скасування, так званої, політреформи, вимушено прийнятої Вами 8 грудня 2004 р., яка стала джерелом хаосу в державі, про що яскраво свідчать останні події;

- домогтися від правоохоронних органів – СБУ, МВС, Генеральної прокуратури – проведення розслідування і чіткого встановлення організаційного і фінансового центру дестабілізації ситуації в Україні;

- забезпечити жорстке покарання винних у порушенні Конституції – відповідне до скоєної ними державної зради;

- гарантувати швидкий розвиток української мови, культури, науки, освіти, відродження у повному обсязі українського книгодрукування, кіноіндустрії, національного телебачення і преси.

Український народ вимагає від Вас, як від глави держави, навести у ній порядок.

P.S. Ми, українці, лишаємо за собою право, згідно ст.5 Конституції України, власними силами здійснювати заходи для відновлення правопорядку в Україні.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.