Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У відомого “провидця” регіоналів знову було видіння. Колишнього лікаря психіатричної лікарні

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9953 перегляди

Опубліковано - 13.09.2007 12:54 | Всі новини | Версія для друку

У відомого “провидця” регіоналів знову було видіння. Колишнього лікаря психіатричної лікарні
У відомого “провидця” регіоналів знову було видіння. Колишнього лікаря психіатричної лікарні
Лідер Кримської організації Партії регіонів, депутат Верховної Ради України V скликання Василь Кисельов стверджує, що Блок Юлії Тимошенко залучає для агітації екстрасенса Анатолія Кашпіровського.

Про це Кисельов заявив на зборах депутатів місцевих рад всіх рівнів від Партії регіонів, що проходив сьогодні в Сімферополі.

«Я ось недавно одержав відомості про те, що БЮТ найняв Кашпіровського, роздають в наметах його фотографії, організовують зустрічі з ним», - заявив Кисельов. При цьому він уточнив, що все це відбувається в Криму.

На думку регіонала, залучаючи до агітації Кашпіровського, «бютівці» збираються «зомбувати людей». «Представляєте для чого - зомбувати людей збираються. Ось яка ціна боротьби! Це ж які гроші платити треба!» - обурився Кисельов.

Він також заявив, що нинішня виборча кампанія буде вкрай брудною по відношенню до Партії регіонів. «Ми припускали, що нинішня виборча кампанія буде брудною. Але щоб до такого ступеня!» - сказав головний «регіонал» Криму.

У коментарі журналістам депутат Верховної Ради АРК від БЮТ Юрій Могаричев назвав абсурдною заяву Кисельова. «Василь Олексійович – відомий ретранслятор політичних перлів, - сказав він – Ніякого Кашпіровського ми не використовуємо».

Кримський депутат-«бютівець» зазначив, у Партії регіонів падає рейтинг у Криму, тому, можливо, її представники і вигадують неправдиву інформацію про своїх політичних опонентів.

Від “Аратти”: ми добре пам'ятаємо, як із трибуни ВР той самий Василь Кисельов стверджував, що нібито на парламент сунуть танки, а згодом, коли танків так і не дочекалися - йому привиділися спецназівці, які хапають регіоналів на чолі із прем'єром. Щоправда, окрім нього, на другого “провидця”, Чорновола, ніхто так і не побачив нічого із того, що нібито бачили вони.

Як загальновідомо, видіння, які трапляються у людей, мають, здебільшого не пряме, а символічне явище. Візмемо для прикладу останнє.

Як відомо, лікар-психотерапевт Анатолій Кашпіровський до епохи горбачовської перебудови працював у київській психіатричній лікарні №1 імені Павлова, де успішно лікував хворих на наркотичну та алкогольну залежністть. І як на нас, символічність “видіння” нардепа Кисельова - очевидна і, навіть, не потребує додаткових роз'яснень.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.