Аратта - На головну

2 червня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луценко обіцяє, що у сімействі Черновецького з'являться зеки

Кримінал 5106 переглядів

Опубліковано - 13.09.2007 20:05 | Всі новини | Версія для друку

Луценко обіцяє, що у сімействі Черновецького з'являться зеки
Луценко обіцяє, що у сімействі Черновецького з'являться зеки
Луценко оприлюднив частину доказів, яка вказує на пряму причетність столичного мера і його сім'ї до афери Еліта-центру.

“У Черновецького останнім часом загострилися хворобливі реакції на будь-яку критику проти нього. Я думав, що одну тему Еліта-центру він омине, адже Черновецький тут надзвичайно вразливий, ця тема для нього є смертельно небезпечною”, - сказав сьогодні на прес-конференції лідер Блоку “Наша Україна – Народна Самооборона” Юрій Луценко.

Як доказ, Луценко продемонстрував лист народного депутата Черновецького на ім’я Президента України з "молитвою" про те, щоб Луценко не сказав нічого про Еліту-Центр до дати виборів 30 вересня. “Він просив аби ніякої інформації не поширювалося до дати голосування, особисто просив мене почекати з викликом на допит свого сина Степана Черновецького, який проходить фігурантом у цій справі пограбування тисяч киян”, - сказав він.

Луценко розповів, що “за показами охоронців, людина, що називала себе Волконським (він змінював прізвище щонайменше 5 разів під час своїх афер у РФ та на Україні), завжди завозила сумки з готівковими коштами в приміщення Правекс-Банку, звідки потім виходила із Степаном Черновецьким і вони відзначали цю чудову вдалу для них подію”. “Практично половина із 90 мільйонів вкраденого проходила по рахункам Правекс-Банку”, - зауважив він.

“Єдина людина, яка поки що засуджена по цій афері - Терентьєв А.В. - виконував роль, відведену йому Волконським. Його призначили начальником відділу продажу ТОВ НДЦ Прогрес - однієї з фірм, що складала Еліта-центр. Він підписував фінансові та інші документи тощо, - розповів Луценко. -В своїх показах на суді, на підставі яких він отримав кримінальний термін, він вказував на ключову роль сімейства Чернівецьких, які чітко знали механізми і сприяли діяльності Еліта-центру”..

“Зважаючи на ці обставини, сімейству Черновецьких потрібно готуватися до інших судів, одразу після зміни влади”, - переконаний він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.