Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Школярі України в середньому написали тести на 6 балів

Освіта 11198 переглядів

Опубліковано - 21.06.2006 15:25 | Всі новини | Версія для друку

Школярі України в середньому написали тести на 6 балів
Школярі України в середньому написали тести на 6 балів
Учора були оголошені перші результати державного зовнішнього тестування. Вони показали, що школярі погано знають українську мову, вживають багато русизмів та взагалі бояться проходити тести.

Регіональні центри тестування закінчили вчора перевірку тестів з української мови. Результати до вечора вивісили в тих школах, учні яких проходили тестування. Довідатися результат можна за кодовим номером своєї роботи. Як проінформував директор київського регіонального управління тестування Леонід Середа, в середньому оцінка за тестами - 6 балів за 12-бальною шкалою.

Керівництво Українського центру оцінки якості освіти (УЦОКО), який займався проведенням тестування, залишилося невдоволене рівнем знань випускників. "Ми всі роботи перевіряли двічі й щоразу відзначали, що в нашій країні є загальна тенденція - діти не знають української мови. В творчих роботах випускники використовували багато русизмів", - каже директор УЦОКО Лілія Гриневич. Крім того, за її словами, під час перевірки тестів у Луганській та Тернопільській областях попадалися однакові роботи. Перевіряючі визнали їх списаними та анулювали.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Освіта»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.