Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Цінова війна. Передвиборча агітація від Рудьковського-Козака

Добробут 6719 переглядів

Опубліковано - 18.09.2007 16:08 | Всі новини | Версія для друку

Цінова війна. Передвиборча агітація від Рудьковського-Козака
Цінова війна. Передвиборча агітація від Рудьковського-Козака
Державна адміністрація залізничного транспорту Укрзалізниця заявляє про 185,3 мільйонів гривень збитків від пасажирських перевезень у червні-серпні 2007 року і вважає за необхідне збільшити тарифи в 2-2,5 рази.

Як повідомив начальник Головного пасажирського управління Укрзалізниці Леонід Лобойко, сума збитків цього року перевищує показник минулого року на 21,9 мільйона гривень.

У цілому за січень-серпень збитки Укрзалізниці склали 2 434,576 мільйона гривень, із них 1 402 мільйони гривень - збитки від перевезень дальнього сполучення й 1 031 мільйон гривень - від перевезень приміського сполучення.

Не дивлячись на це Лобойко зазначив, що Укрзалізниці вдається зберігати перевищення темпу зростання доходів від пасажирських перевезень щодо темпу зростання витрат.

"На сьогоднішній день, за 8 місяців ми дотримуємося закону економіки, тобто темп зростання доходів перевищує темп зростання витрат", - сказав він.

Лобойко додав, що витрати на пасажирські перевезення за 8 місяців склали 4,599 мільярда гривень, із них 3,417 мільярда гривень від перевезень дальнього сполучення і 1,181 мільярда гривень - приміського повідомлення.

"Якщо сьогодні стабілізуються ціни на всі витратні частини, то десь у 2-2,5 рази потрібно підвищити тарифи", - попередив Лобойко.

Він додав, що якщо витрати на пасажирські перевезення збільшуватимуться, то ціну потрібно буде підіймати ще більше ніж на 50%.

Нагадаємо, що на початку вересня Чорноморський банк торгівлі та розвитку (ЧБТР, Салоніки, Греція) надав Державній адміністрації залізничного транспорту України (Укрзалізниці) кредит на суму $26 млн.

У кінці липня Укрзалізниця і Barclays Capital Bank підписали угоду про залучення дебютного синдикованого кредиту на суму $550 млн., організатором якого виступив банк.

Крім того, в серпні ВАТ ЛК Укртранслізінг уклав з Укрзалізницею договори на загальну суму 5 млрд. гривень на оновлення парку рухомого складу в 2007 році.

Виникає питання, чи насправді настільки збиткові пасажирські перевезення? А може хтось робить збитковість штучно та набирає кредитних зобов'язань, під “банкрутство” та прихватизацію?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.