Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українцям в Україні платять гірше, ніж неграм на плантаціях

Добробут 8029 переглядів

Опубліковано - 27.11.2007 12:56 | Всі новини | Версія для друку

Українцям в Україні платять гірше, ніж неграм на плантаціях
Українцям в Україні платять гірше, ніж неграм на плантаціях
Україна й Сербія у 2007 році продемонстрували найгірший розвиток рівня реальних зарплат у Європі.

До такого висновку в результаті щорічного дослідження, прийшла провідна міжнародна консалтингова компанія Mercer.

Зокрема, в Україні зарплати зросли на 10%, однак їх повністю з'їла інфляція, що за даними Міжнародного валютного фонду, в 2007 році також буде становити 10%.

Втім, більшість українських і міжнародних фахівців прогнозують Україні інфляцію на рівні 12-13% і в такий спосіб реальні зарплати навіть сзменшилися. У Сербії номінальні зарплати виросли трохи менше ніж на 5% при більш ніж 6% інфляції.

У Західній Європі, за оцінками експертів Mercer, номінальні зарплати в середньому зростуть на 3,4%, а це майже на два відсотки більше рівня інфляції.

У Східній Європі показники росту реальних зарплат будуть становити в середньому 2-3%. Mercer досліджує рівень зарплат у першу чергу з огляду на інвестиційну привабливість для міжнародного капіталу.

Експерти компанії зазначають, що Східна Європа залишається привабливою для інвестицій у виробництво через відносно невисокі витрати на робочу силу.

Раніше повідомлялося про те, що українські регіони наздоганяють Київ за рівнем заробітних плат.

Нагадаємо, що проФФесіонали урядовці і політикани вважають, що саме зростання заробітної платні і пенсій спричинили ріст інфляції.

Від “Аратти”: З огляду на висновки іноземних експертів, ми публічно звертаємося до в.о. першого віце-прем'єра Азарова: поясніть нам, сіреньким, а чому ж тоді не шаленіє інфляція у решті країн Європи, адже в них і зарплатня і пенсії значно більші?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.