Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Google почав використовувати двомірні штрих-коди в друкованій рекламі

Технології 9404 перегляди

Опубліковано - 5.12.2007 04:34 | Всі новини | Версія для друку

QR Code нашого порталу
QR Code нашого порталу
Картинка в рекламі у вигляді 2D штрих-кода може бути відсканована камерою мобільного телефона і видавати інтернет-адресу сайта рекламодавця.

Враховуючи розміри і авторитет Google - це справді важливий крок для популяризації технології штрих-кодів.

Адже такими кодами не лише рекламу можна позначати. Ідея з цими баркодами полягає в нанесенні позначок і на об`єкти реального світу.

Двомірними називаються коди, розроблені для кодування великого об'єму інформації (до декількох сторінок тексту). Двомірний код прочитується за допомогою спеціального сканера двомірного коду і дозволяє швидко і безпомилково вводити великий об'єм інформації. Розшифровка таких кодів проводиться в двох вимірюваннях (по горизонталі і по вертикалі).

2D штрих-кодами прийнято вважати коди QR Code и Datamatrix.

З їхньою допомогою Ви можете закодувати наступні типи інформації:
  1. URL

  2. SMS

  3. Телефонний номер

  4. Текст

  5. Адресу e-mail

Ідея з баркодами полягає в нанесенні позначок но об`єкти реального світу. Один з прикладів застосування 2D штрих-коду Datamatrix
Ідея з баркодами полягає в нанесенні позначок но об`єкти реального світу. Один з прикладів застосування 2D штрих-коду Datamatrix
Що такее QR Codes?

QR Codes (Quick Response Codes) це 2D штрих-код розроблений 1994 року Denso з метою полегшення розпізнавання штрих-кодів

У порівнянні зі звичайним штрих-кодом QR Codes має наступні переваги:

- Можливість кодувати велику кількість цифр і літер на будь-якій мові
- Друковане зображення може бути малих розмірів
- Швидка швидкість прочитування
- Може бути відсканований з будь-якого боку

В чому полягає підвищений інтерес до двомірного штрих-кодування?

З розвитком сучасних мобільних технологій, відсканувати і розпізнати такий код можна за допомогою мобільного телефона з фотокамерою і встановленого додатку Kaywa Reader.

Що ж таке Kaywa Reader?

Програма Kaywa Reader призначена для читання і розпізнавання 2D штрих-коду мобільним телефоном. Використовуючи це програмне забезпечення, ви можете сканувати і відразу розпізнавати інформацію, закодовану за допомогою 2D штрих-кода. Програмне забезпечення запропонує вам одразу використати закодовану інформацію - зателефонувати за вказаним номером, відправити СМС, або завітати на веб-сторінку.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.