Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Відкривається фестиваль еротичного мистецтва

Світ навколо нас 14047 переглядів

Опубліковано - 23.03.2006 20:28 | Всі новини | Версія для друку

Відкривається фестиваль еротичного мистецтва
Відкривається фестиваль еротичного мистецтва
З 24 по 26 березня у Сіетлі проходитиме Фестиваль еротичного иистецтва, що вже став традиційним (SEAF).

Перший такий фестиваль відбувся 2002-го року з ініціативи громадського центру "Позитивного сексу". Організатори фестивалю відверто заявили тоді, що мають намір показати мешканцям і гостям Сіетлу "роботи, які непросто знайти в звичайних галереях і музеях". Художникам і фотографам порекомендували "уникати кліше і стереотипів".

Наказ організаторів почули. І тепер Фестиваль Еротичного Мистецтва в Сіетлі вважають одним із найнесподіваніших художніх колекцій, які потрапляють на суд глядачів і строгого журі.

Популярність фестивалю зростає: якщо три роки тому на відкриття виставки прийшли трохи більше як тисяча відвідувачів (запрошень було роздано 300), то торік у "ніч відкриття" фестиваль відвідали понад 4.000 людей.

На цьому тижні відвідувачам буде представлено кілька сотень робіт еротичного змісту.

Членами журі цього року виступлять: відомий художник, кількаразовий переможець конкурсів SEAF Хуан Алонсо, директор популярної фотогалереї Кріста Дікс, "амазонка еротичних воєн" - художниця Мері Гагнон, експерт у галузі еротичного мистецтва доктор Лаура Енкель і галерист Грег Ландгрен.

Експозиції SEAF викликають суперечливу реакцію ЗМІ, але одне безсумнівно: всі роботи, що пройшли добір і які виставлено в галереях цього фестивалю, розкуповують відразу по закінченні експозиції.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.