Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українці найбільше довіряють Тимошенко, а не довіряють - Балозі

Громадська думка 8297 переглядів

Опубліковано - 25.03.2008 17:19 | Всі новини | Версія для друку

Українці найбільше довіряють Тимошенко, а не довіряють - Балозі
Українці найбільше довіряють Тимошенко, а не довіряють - Балозі
Громадяни України вважають, що на сьогодні серед керівників держави найбільш позитивною є діяльність Юлії Тимошенко на посаді прем’єр-міністра.

Про це свідчать результати соцопитування, проведеного “Українським демократичним колом” на замовлення Інституту політики 13-20 березня 2008 року.

Зокрема, 38% опитаних позитивно оцінили діяльність прем’єр-міністра, негативну оцінку її дій дали 45,4% респондентів.

Діяльність Арсенія Яценюка на посаді голови Верховної Ради України позитивно оцінюють 32,4% опитаних, негативно – 31,1%.

Діяльність Президента України Віктора Ющенка позитивно оцінюють 25,5% респондентів, в той час як негативну оцінку йому поставили 53,1% респондентів.

Також, згідно з результатами соцопитування, серед українських політиків у березні поточного року найвищий рейтинг довіри отримала Тимошенко. Зокрема, прем’єр-міністрові довіряють 37,7% українців, не довіряють їй – 47,4%.

Лідеру Партії регіонів Віктору Януковичу довіряють 31,6% громадян, не довіряють йому – 54,6%.

29,5% респондентів довіряють Голові ВР Арсенію Яценюку, в той час як 32,1% йому не довіряють.

Лідеру одноіменного блоку Володимиру Литвину висловили довіру 27,2% респондентів, в той час як 42,5% не відчувають до нього довіри.

Президентові України Віктору Ющенку довіряють 26,1% опитаних, 53,3% – не довіряють йому.

25,5% опитаних довіряє главі МВС Юрію Луценку, не довіряє йому 53,5%. Лідер КПУ Петро Симоненко користується довірою 19,7% громадян. Водночас йому не довіряють 64,6%. Першому віце-прем’єр-міністру Олександру Турчинову довіряють 17,7%, а не довіряють – 39,9% опитаних. Одному з лідерів БЮТ Миколі Томенку висловили довіру 17,6% респондентів, 35,3% – не довіряють йому, лідеру парламентської фракції Наша Україна – Народна Самооборона В’ячеславу Кириленку довіряють 14,5% опитаних, не довіряють - 36,1%.

Серед українських політиків найгірший баланс довіри - недовіри має лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз, який користується довірою 13,9% громадян, тоді як 66,4% не довіряють йому.

Глава Секретаріату Президента Віктор Балога має довіру серед 4,5% українців, а не довіряють йому 41,3% респондентів.

Усього в ході дослідження було опитано за місцем проживання 1 тис. 205 респондентів віком від 18 років. Статистична похибка вибірки без врахування дизайн-ефекту з вірогідністю 0,95 не перевищує ± 3%.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.