Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Демократія від СРАКА: побиття журналістів СТБ

Кримінал Регіон: м.Київ 13700 переглядів

Опубліковано - 12.07.2006 22:21 | Всі новини | Версія для друку

Ніякої політики!
Ніякої політики!
Телеканал СТБ вважає неприпустимим інцидент, який відбувся сьогодні 12 липня біля Верховної Ради України, коли група народних депутатів застосувала силу до журналістки програми «ВІКНА - новини» Маргарити Ситник й оператора Володимира Новосада.

Помітивши знімальну групу СТБ, депутати, з-поміж яких перебував член Партії Регіонів Олег Калашников, звернулися з вимогою віддати їм касету.

Після відмови проти журналістів застосували фізичну силу: в оператора Володимира Новосада силоміць вирвали камеру, нанесли йому фізичні ушкодження, а журналістку Маргариту Ситник відтягли в бік. Співробітники міліції, до яких зверталась творча група за допомогою, бездіяли й воліли не втручатися в ці події.

Телеканал СТБ звернувся до Партії Регіонів з вимогою провести внутрішнє розслідування інциденту за участю члена їхньої парламентської фракції Олега Калашникова та інших. Ми готові надати всі необхідні дані й свідчення для об’єктивного відтворення події. Вважаємо, що поведінка пана Калашникова кидає тінь на одну з провідних політичних сил України, якій довіряє значна частина української спільноти.

Член Партії Регіонів, народний депутат Анна Герман, заявила співробітникам прес-служби СТБ, що слідство довкола інциденту 12 липня проведуть в обов’язковому порядку і воно стане предметом розгляду політради партії. Якщо факт тиску на пресу під час виконання нею професійного обов’язку доведуть, це спричинить організаційні висновки, не зважаючи на посади які обіймають учасники інциденту, підкреслила Ганна Герман. Пані Герман також повідомила каналу СТБ, що заява Калашникова, що його буцім-то спровокували журналісти, не є офіційною позицією Партії Регіонів, а виключно особистою точкою зору пана Калашникова.

Телеканал СТБ звертається до українських політичних сил з проханням не політизувати цю ситуацію й не намагатися заробляти на ній іміджеві бали.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.