Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Принципові” журналісти...

Медіа 10895 переглядів

Опубліковано - 13.07.2006 21:54 | Всі новини | Версія для друку

“Принципові” журналісти...
“Принципові” журналісти...
«Інтер» ігнорує хворих, якщо ними опікується Бенюк.

Днями заступник голови Всеукраїнського Об'єднання "Свобода" народний артист України Богдан Бенюк мав інцидент із "легендарним" телеканалом "Інтер", який відмовився висвітлювати його прес-конференцію, повідомляє офіційний сайт Всеукраїнського об'єднання "Свобода" .

Ця прес-конференція була присвячена проблемам хворих на цукровий діабет - у березні цьогоріч Богдана Бенюка було обрано Президентом Української федерації хворих цукровим діабетом, яка входить до аналогічної світової спільноти.

"Проблема, якою займається наша федерація, розповідає Богдан Бенюк, - у всьому світі стоїть надзвичайно гостро. Нещодавно ООН поширила інформацію про те, що якщо не приділити цукровому діабетові належної уваги, кількість людей, які ним занедужали, може зрости до 200 мільйонів. Тільки в Україні налічується більше мільйона діабетиків і ще немало людей, які не знають про свою хворобу ".

6 липня відбулася вистава "Швейк" за участю Богдана Бенюка - зібрані кошти скеровано до Фонду хворих цукровим діабетом, і вони будуть використані на втілення кількох важливих проектів. Зокрема Українська федерація планує придбати автомобіль, який заїжджатиме у найбільш віддалені села України і допомагатиме населенню діагностувати цукровий діабет за знімками сітківки ока. Дослідження проводитимуть фахівці Інституту ока.

Власне про такі плани і розповідав Богдан Бенюк на зібраній ним прес-конференції. Прийшло чимало журналістів, окрім "Інтера", який проігнорував захід тільки тому, що його організував член Всеукраїнського Об'єднання "Свобода".

"Поведінка "Інтера" говорить сама за себе, - каже Богдан Бенюк, - ні у кого не мало би бути амбіцій, якщо йдеться про здоров'я людей".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.