Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Антигрузинська істерія у Росії. “Патріоти-активісти” завжди поруч із чекістами

Імперія «Совок» 7404 перегляди

Опубліковано - 11.08.2008 16:16 | Всі новини | Версія для друку

Антигрузинська істерія у Росії. “Патріоти-активісти” завжди поруч із чекістами
Антигрузинська істерія у Росії. “Патріоти-активісти” завжди поруч із чекістами
Рух проти нелегальної імміграції (ДПНІ) готує рейди по місцях концентрації громадян Грузії на території Москви.

Як повідомив лідер організації Олександр Белов (Поткин), зараз в російській столиці є декілька адрес, де відмічена критична криміногенна ситуація, проте правоохоронні органи не роблять ніяких дій.

За словами Белова, в даний час активісти ДПНІ складають списки квартир, де "нелегально" проживають грузини, а також тих місць, де грузинські кримінальні авторитети проводять свої "сходняки".

Лідер ДПНІ відзначив, що після завершення цієї акції списки можуть бути передані в правоохоронні органи, якщо на рівні керівництва країни все-таки буде ухвалено рішення про видворення громадян цієї країни за межі РФ.

Після початку військових дій в Південній Осетії лідер ДПНІ виступив з відкритим зверненням до керівництва Росії. Одін з пунктів заяви була пропозиція інтернувати громадян Грузії що знаходяться на території Російської Федерації, як осіб, що здійснюють розвідувальну і диверсійну діяльність, що підривають економіку Росії.

Крім того ДПНІ пропонує націоналізувати власність, що знаходиться на території Росії і належить громадянам Грузії.

Нагадаємо, в кінці 2006 року загострення відносин між Росією і Грузією із-за затриманих в Грузії чотирьох російських офіцерів вже виливалося в антигрузинську кампанію, під час якої з РФ видворялися грузинські громадяни, російські дипломати покинули Тбілісі і між країнами припинилося все транспортне і поштове сполучення.

На початку січня російські власті прийняли відмовитися від санкцій проти Грузії. Проте осад залишився у обох сторін. Річ у тому, що під час депортації померло декілька грузинських громадян, оскільки людей транспортували як за часів Сталіна - у транспорті, не обладнанному навіть для перевезень тварин. А пропаганда російських засобів масової інформації сприяла культивації в суспільстві образу ворога в особі грузинського народу.

Від “Аратти”: як бачимо те, що Ленін і Сталін є безспірними лідерами акції "Обличчя Росії" - повністю відповідає тому курсу, який останніми роками здійснює Кремль.

Як стало нині очевидним, і до агресії проти Грузії - російське керівництво готувалося не один і не два роки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.