Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Завтра буде тепло

Погода в Україні 9958 переглядів

Опубліковано - 2.12.2008 15:12 | Всі новини | Версія для друку

Завтра буде тепло
Завтра буде тепло
З 3 по 5 грудня утримається тепла погода. Температура вночі 3-10 тепла, вдень 6-14. Дощі, місцями сильні, 3-го очікуються в західних, північних і центральних областях, 4 і 5-го лише на крайньому заході України. Вночі та ранком тумани. Вітер південно-східний, південний, 5-12, у Карпатах 15-20 м/с.

За прогнозами служби МЕТЕОПРОГ, погода у північних областях буде такою:

3 грудня дощ, вдень місцями сильний, 4 і 5-го без істотних опадів. Уночі та ранком тумани. Температура вночі 3-9 градусів тепла, вдень 7-14. Вітер південно-східний, південний, 5-12 м/с.

Погода в південних областях

З 3 по 5 грудня без істотних опадів. Уночі та ранком тумани. Температура вночі 5-10, вдень 7-14 тепла. Вітер південно-східний, 5-12 м/с.

Погода в східних областях

З 3 по 5 грудня без істотних опадів. Уночі та ранком тумани. Температура вночі 3-5 градусів тепла, вдень 4-10. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Погода в західних областях

З 3 по 5 грудня дощ, місцями сильний. Уночі та ранком тумани. Температура вночі 3-10 тепла, вдень 6-14. Вітер південно-східний, південний, 7-12, у Карпатах 15-20 м/с.

У центральних областях

3 грудня дощ, у Вінницькій і Черкаській областях вдень місцями сильний, 4 і 5-го без істотних опадів. Уночі та ранком тумани. Температура вночі 4-10 тепла, вдень 6-13. Вітер південно-східний, 5-12 м/с.

У Київській області

3 грудня дощ, удень місцями сильний, 4 і 5-го без істотних опадів. Уночі та ранком тумани. Температура вночі 5-9 тепла, та вдень 8-13. Вітер південно-східний, південний, 5-12 м/с.

Погода несприятливо позначиться на самопочутті людей, що страждають на захворювання опорно-рухової системи

З 2 по 4 грудня на майже всій території України, незважаючи на незначне потепління, очікується мало комфортна прохолодна і сира погода, що буде супроводжуватиметься дощами, а у північних і західних регіонах сильними дощами, що несприятливо позначиться на самопочутті людей, що страждають на захворювання опорно-рухової системи.
Особливо некомфортною погода в ці дні буде для людей, що страждають на хронічні бронхо-легеневи патології і вегето-судинну дистонію. Можливі загострення захворювань неврологічного і ревматоїдного походження. Ранкові та вечірні тумани будуть погіршувати самопочуття гіпертоніків та бронхоасматиків. Зберігається підвищений ризик простудних захворювань, особливо у людей з ослабленим імунітетом.

У ці дні у метеочутливих людей холодна, сира і динамічна погода викликатиме різкі перепади емоційної активності і напади головного болю. Тривалий вплив некомфортної похмурої погоди може провокувати і посилювати депресії. У емоційно лабільних людей спостерігатиметься зниження уваги, сонливість. У ці дні рекомендується бути особливо уважними на дорогах, як водіям, так і пішоходам.

З 2 по 4 грудня геомагнітна обстановка буде переважне спокійною, з незначним підвищенням активності 3 грудня. Тим не менш, вплив даного чинника на самопочуття людей буде мінімальним.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Погода в Україні»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.