Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліція з народом Або Науковий посібник для активістів правого руху

Національне питання 8428 переглядів

Опубліковано - 25.02.2009 18:06 | Всі новини | Версія для друку

Толерантна міліція привчає до толерантності патріотів України
Толерантна міліція привчає до толерантності патріотів України
На замовлення толерантного МВС України було видано видатну працю “Нетолерантна діяльність та організації в Україні”.

Пізнавальна брошура з описом патріотичних організацій, їхньої ідейної спрямованості, форм залучення нових членів, присутності в інтернет-просторі (див. схему сайтів), сильних і слабких сторін.

Даються корисні рекомендації правим активістам (ширше використовувати інтернет-форуми, зміцнювати фінансову базу тощо). Видана за сприяння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив.

Завантажити брошуру у форматі PDF (1,8 МВ)

З академічної точки зору ця корисна наукова праця має кілька недоліків, які можна легко виправити в наступних виданнях:
Цей та інші плакати повинні увійти до наступного видання наукової праці “Нетолерантна діяльність та організації в Україні” (Результати соціологічного дослідження), Харків, ХІСД-2008, автори Кобзін Д.О. та Черноусов А.М.
Цей та інші плакати повинні увійти до наступного видання наукової праці “Нетолерантна діяльність та організації в Україні” (Результати соціологічного дослідження), Харків, ХІСД-2008, автори Кобзін Д.О. та Черноусов А.М.
1. Неправильно обрана цільова аудиторія. Книга видана для працівників МВС, натомість могла б досягнути значно більшого успіху (в т. ч. комерційного), якби надійшла в широкий продаж з орієнтацією на молодіжну і студентську аудиторію.

2. Недостатня увага приділена символіці правих рухів та їхнім агітаційним матеріалам (плакатам, банерам, листівкам тощо). Книга не містить жодних ілюстрацій, за винятком схеми взаємодії правих інтернет-сайтів, що суттєво знижує її дослідницьку цінність.

3. Непропорційна низька увага приділена сайту «Народний Оглядач» (sd.org.ua), який доклав багато зусиль для розкриття суті поняття «толерантність», ввів у науковий обіг терміни TOLERASTIA та BYDLOELITA.

Від “Аратти”. Автори цієї видатної праці також забули включити в схему взаємодії наш портал. Недопрацювання якесь... Це ж набагато простіше, чим займатися складанням схем взаємодії організованих злочинних угрупувань і бидлоеліти, чи схем розкрадання держави. Не кажучи про схеми "евакуації" з країни різних толерантних калиновських.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.