Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Фарс за сценарієм Балоги - так назвали у БЮТ свято демократії у Тернополі

Самоврядування Регіон: Тернопільська область 9743 перегляди

Опубліковано - 16.03.2009 12:57 | Всі новини | Версія для друку

Фарс за сценарієм Балоги - так назвали у БЮТ свято демократії у Тернополі
Фарс за сценарієм Балоги - так назвали у БЮТ свято демократії у Тернополі
15 березня 2009 року в Тернопільській області адміністративним шляхом з брутальними порушенням законодавства та Конституції України проведено небезпечний фарс, який чиновники на чолі з Балогою хочуть видати за вільні вибори.

Про це заявила прес-служба БЮТ.

"Як і попереджав Блок Юлії Тимошенко, відбулися чисельні фальсифікації в ході голосування. Так, реальна кількість людей, що проголосували, не перевищувала 30 відсотків, але за годину до закінчення голосування було вкинуто 20 відсотків бюлетенів.

Ще одним свідченням масштабних фальсифікацій став начебто 2-й результат на виборах «Єдиного Центру» Балоги. Політологам-початківцям відомо, що партія, яка має нуль цілих нуль десятих відсотка впливу та рейтингу як у цілому по країні, так і в окремих областях, не може мати успіху без фальсифікацій.

Фальсифікатори не врахували одного. Вже сама тільки думка про те, що Тернопільщина могла дати партії Балоги 15 відсотків голосів, є прямою образою мешканців області. Тернопіль завжди голосував за свободу, за незалежність, за демократію. За таких, як Балога, він ніколи не голосував і не голосуватиме.

Те, що сталося у Тернополі, дозволяє нам з тривогою стверджувати, що вчора мало місце випробування тотальної системі фальсифікації голосування, яка може бути застосована і під час виборів Президента України, і на всіх наступних виборах. Це були найбрудніші і найцинічніші вибори в історії незалежної України.

«Балогині діячі» показали, що можна не рахуватися з думкою українців, можна не мати ані партійних структур, ані авторитету, щоб забезпечити потрібний результат. Варто лише контролювати діяльність виборчих комісій.

Саме тому тернопільський прецедент набуває особливого значення і має бути взятий на контроль силами демократії, щоб не допустити фальсифікацій у майбутньому. Якщо зараз сили демократії не чинитимуть опір цим ганебним подіям, то вже завтра ці фальсифікації стануть нормою.

Блок Юлії Тимошенко не брав участі в шоу під назвою «тернопільські вибори» і не визнає їх результатів. Ми заздалегідь попередили про це і дякуємо нашим прихильникам - а це більша частина мешканців області – які не взяли участі у цій брудній виставі. Ми будемо оскаржувати результати цих виборів у судовому порядку. Ми ніколи не дозволимо видавати цинічні фальсифікації Балоги за думку мешканців області" - наголошується у заяві прес-служби.

Як повідомлялося раніше, КВУ офіційно заявив, що значних порушень, під час виборів у Тернопільській області, ними не зафіксовано.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.