Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дикобраз помстився двом російським туристам за порушення закону Флориди

Чудасії і дивацтва 11506 переглядів

Опубліковано - 19.05.2009 17:48 | Всі новини | Версія для друку

Антон після спроби порушити закон фотографувався в специфічних позах
Антон після спроби порушити закон фотографувався в специфічних позах
За порушення американського закону, що забороняє займатися сексом з дикобразом, російські туристи мало не поплатилися життям.

Відпочиваючи у Флориді, двоє російських туристів з Санкт-Петербургу вирішили перевірити: що буде, якщо вони спробують оминути незвичайну заборону. Наслідки виявилися сумними. Невдахам довелося витягувати голки з причинного місця і декілька місяців лікувати запалення.

Прилетівши в США, молоді люди отримали довідник з описом безглуздих законів, що діють в різних штатах. Наприклад, в штаті Колумбія не можна займатися сексом в місіонерській позиції, в Кентуккі категорично заборонено приходити до кінотеатру з левом, ну а у Флориді строго карається законом... секс з дикобразами!

Як відомо, заборонений плід завжди солодкий, тим більше - для росіян! 32-річний Антон В. і 30-річний Євгеній О. спочатку довго сміялися над безглуздими вимогами місцевої влади. А потім,в їхніх очманілих від споживання національного напою віскі і нових вражень головах виникла думка.

- Врешті-решт, ми приїхали сюди повеселитися собі на втіху! - заявив Антон, і компанія вирушила на пошуки американського "їжачка". На подив присутніх, не минуло й години, як тварина була знайдена... Зі звитяжними криками трофей був продемонстрований галасливій компанії.

- А зараз ми покажемо, хто в будинку господар, - сказав Євгеній, приспускаючи брюки. Недвозначний рух стегнами зробив і його товариш Антон...
Лікарі “Седарс-Синай” поставили російським туристам діагноз: голки дикобраза в геніталіях
Лікарі “Седарс-Синай” поставили російським туристам діагноз: голки дикобраза в геніталіях
Природно, подібний досвід міг закінчитися тільки в одному місці - в лікарні.

Ніч пройшла відносно спокійно - в літаку над Американським материком: з Флориди група відправилася до Лос-Анджелеса. А вже на ранок, протверезівши, герої-коханці з аеропорту попрямували до лікарні. Лікарі відомої клініки "Седарс-Синай" були вимушені констатувати діагноз: голки дикобраза в геніталіях.

- Добре ще, що не довелося відповідати перед законом - ви вчасно покинули Флориду, - пораділи за росіян заокеанські медики.

Після виписки Антон і Євген вже без колишнього завзяття в очах ще раз ознайомилися із зведенням цікавих американських законів. А після повернення на Батьківщину їм довелося познайомитися з російськими урологами: закон виявився не позбавленим сенсу - від колючок дикобраза у обох почалося сильне запалення.

За матералами Life.ru
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Чудасії і дивацтва»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.