Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Києві невідомий напав на журналіста

Пістолетне право 6668 переглядів

Опубліковано - 25.05.2009 21:32 | Всі новини | Версія для друку

У Києві невідомий напав на журналіста
У Києві невідомий напав на журналіста
25 травня на Броварському проспекті побито спеціального кореспондента “Извєстій в Украінє” Дмитра Комарова. Зловмисника затримати не вдалося.

Про це повідомила редакція видання.

За цією інформацією Дмитро Комаров виконував редакційне завдання, тоді як в районі Гідропарка його автомобіль зупинила іномарка, з якої вийшов чоловік і почав бити бейсбольною битою автомобіль журналіста.

«Розбивши вікна, дебошир витягнув кореспондента з машини і почав його бити, - йдеться у повідомленні «Извєстій в Украінє». - Скориставшись якимись-секундами, поки нападник переводив дух, Комаров примудрився знову стрибнути в машину і щосили натиснути на газ».

За цією інформацією зловмисник переслідував кореспондента до самих дверей Печерського райвідділу міліції. Отримати коментар у Дмитра Комарова ТК не вдалось, в смс-повідомленні він зазначив: «Це небезпечно».

Як повідомив ТК керівник Центру зв'язків із громадкістю ГУ МВС міста Києва Володимир Поліщук зараз у Печерському райвідділі міліції приймають заяву потерпілого і будуть передавати ці матеріали у дніпровський відділ, за місцем скоєння правопорушення: «Журналіст зараз дає свідчення у відділку».

Також у повідомленні «Извєстій в Украінє» йдеться про те, що Дмитро Комаров останнім часом готував публікації про життя в українських колоніях, а нещодавно відмовився від пропозиції стати особистим фотографом київського мера Леоніда Чернівецького.

У редакції газети сподіваються, що правоохоронні органи “не спустять те, що сталося, на гальма, а доведуть на практиці свою здатність протистояти бандитизму».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.