Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп, прокурор і начальник міліції вбили озброєного перехожого

Скандал 9003 перегляди

Опубліковано - 18.06.2009 11:42 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп, прокурор і начальник міліції вбили озброєного перехожого
Нардеп, прокурор і начальник міліції вбили озброєного перехожого
Позавчора близько 20-ї години поблизу смт Голованівськ Кіровоградської області в результаті сутички з нардепом від БЮТ Віктором Лозинським, Голованіським районним прокурором Євгеном Горобенком та начальником Голованівського райвідділу міліції Михайлом Ковальським загинув чоловік (1954 року народження).

Про це стало відомо з компетентних джерел у правоохоронних органах.

Згідно з отриманою інформацією, народний депутат разом з місцевими керівниками прокуратури та МВС їхав в автомобілі вздовж мисливських угідь. В людині на узбіччі вони запідозрили браконьєра. За попередніми даними, той стріляв у бік машини. Після цього між чоловіками виникла сутичка, в результаті якої нардеп, прокурор і правоохоронець затримали нападника.

За інформацією співрозмовника, ним виявився непрацюючий житель Голованівського району. Він був доставлений до Голованівської центральної районної лікарні з діагнозом «травматичний шок та вогнепальне поранення», де помер під час надання йому медичної допомоги.

У Лозинського, Горобенка та Ковальського діагностовано порізи і забої, які вони отримали під час опору чоловіка. У загиблого було виявлено і вилучено 2 одиниці вогнепальної зброї та ніж.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Кіровоградської області, на місце пригоди для з’ясування обставин виїжджав обласний прокурор Геннадій Тюрін з двома заступниками, а також співробітники міліції. Була організована дослідча перевірка, за результатами якої Управлінням МВС в області порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого).

За цією статтею передбачено покарання від 7 до 10 років ув’язнення.

Слідчими висунуто кілька версій інциденту, які зараз відпрацьовуються.

Водночас в Департаменті зв’язків з громадськістю МВС заявили, що не володіють інформацією з цього приводу.
Перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов заявляє, що народний депутат Лозинський не причетний до загибелі в результаті стрілянини чоловіка поблизу смт Голованівськ Кіровоградської області.

Про це Турчинов заявив в ефірі програми “Шустер Live” на телеканалі “Україна”.

“Їхали в одній машині керівник Кіровоградської обласної прокуратури, керівник управляння МВС і депутат від БЮТ. Невідома людина почала обстрілювати цю машину. Вони люди військові, змушені були протидіяти цьому. Але ж, безумовно, не готові були відкривати вогонь, оскільки, як я розумію, просто не мали зброї”, - сказав Турчинов.

За словами першого віце-прем’єра, було викликано спецназ, який затримав цю людину. Турчинов повідомив, що нападник помер у лікарні. “Я не знаю, хто це був, які мотиви у нього були стріляти, причому невідомо, по кому він стріляв - по представнику МВС, по прокурору чи по депутату. На це дасть відповідь слідство”, - додав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.