Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У містах США білі стають вимираючою расою

Світ навколо нас 8514 переглядів

Опубліковано - 31.08.2006 13:57 | Всі новини | Версія для друку

У містах США білі стають вимираючою расою
У містах США білі стають вимираючою расою
Демографічна ситуація в найбільших містах США зазнає істотні зміни. Як повідомляє на своєму сайті «The Washіngton Tіmes», в найближчому майбутньому в 35 з 50 мегаполісів країни співвідношення білого і кольорового населення складеться не на користь першого.

Згідно з опублікованими нещодавно статистичними даними, з початку 2006 року ще в трьох американських містах: Феніксі, Таксоні та Денвері, - білі стали складати менше 50 відсотків населення. Подібна ж ситуація складеться в найближчі два
роки в Лас-Вегасі, Арлінгтоні та Шарлоті, пише Lenta.Ru.

Демографи пояснюють цей процес посиленою міграцією латиноамериканців і низьким рівнем народжуваності серед білих. Самі мігранти мотивують свої переміщення постійно дорожчаючим життям в південних штатах.

Кольорові Штати Америки: хроніка знищення білої раси

Третину населення США склали етнічні меншини. Завдяки нестримному зростанню числа іспаномовних жителів США, кількість расово-етнічних меншин вже досягла 98 мільйонів - третини від 296 мільйонного населення країни.

Згідно з статистичними даними 2005 року, метисні вихідці з латиноамериканських країн складають половину від усього небілого населення Сполучених Штатів. Їх загальна кількість оцінюється приблизно в 43 мільйони.

Другою за чисельністю меншістю є негроїди - близько 40 мільйонів.

За підрахунками демографів, більше половини приросту населення США в 2005 році склали приїжджі і новонароджені латиноси.

Вчені підрахували, що за умов збереження даної тенденції до 2050 року білих американців у США залишиться лише половина від загального числа населення. А потім білі люди самі опиняться в меншості в тій країні яку будували протягом століть. Очевидно перехід даної межі і стане кінцем США як наддержави.

Цій країні доведеться розплачуватись за свою тимчасову дешеву могутність майбутнім неминучим расовим і державним падінням.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.